Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még érdemi változás a kapcsolatunkban?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, (mind a ketten 24 évesek vagyunk) és már 3 hónapja együtt vagyunk, eddig nem sokat változott a helyzet. A lényeg, hogy nagyon félénk és sokszor vissza kell kérdeznem, hogy mit mondott, mert olyan halkan beszél. Amikor először lefeküdtünk, mondta, hogy neki ez lesz az első és az lett a vége, hogy hagyjuk, mert fáj és nem élvezi. Továbbra is bottom szerepben akar maradni, így próbálkoztunk többször is, de nem tud ellazulni, mindig az a válasza, hogy fájdalmat okoz neki. A másik meg az, hogy a legtöbbször úgy kell kihúzni belőle a szavakat, ami érdekes, mert stylistként dolgozik és azért valahogy beszélnie kell az emberekkel. Gondoltam, hogy csak idő kell neki, de mint mondtam, nem érzek semmi változást rajta.jan. 6. 12:52
1/11 anonim válasza:
Az a fontos,hogy azt érezzétek egymás iránt,szeretitek egymást. Ez a fő !
Bár, ha már elgondolkodik valaki egy kapcsolatban ezen- azon, hát ..
De még friss, hagyj időt magatoknak !
3/11 steven95 válasza:
Beszéld meg vele hogy vegyetek közösen egy kisebb vékonyabb műpéniszt, + síkosítót és gyakorolja magának.
5/11 Jani Belucci válasza:
Tehát van egy félénk, csendes, visszahúzódó fiúd, és zavar hogy félénk, csendes és visszahúzódó. Magyarán alapvetően a jellemével, habitusával van bajod. Miért vagy vele? Ha nem erre vágysz, akkor ne pazarold az idejét.
6/11 Nemtomfantom válasza:
Millió módja van, hogy lazítsátok el egymást közösen, mind pszichésen(nagyon fontos), mind fizikálisan. De ha ennyire mimóza lelkű a párod, azt kéne először kideríteni, hogy miért és ott megoldani a problémákat. 🙂
7/11 anonim válasza:
3 hónap az semmi
Ha komoly kapcsolatot akarsz, ennél jóval türelmesebbnek kell lenned.
8/11 anonim válasza:
Ez azért gondolkodtat el, mert én fullpasszív vagyok, de az általad leírt szöges ellentéte. Harsány, szókimondó, egyenes. Nem vagyok elszállva magamtól, pontosan tisztában vagyok a korlátaimmal és a gyengeségeimmel, de van önbizalmam. És 10-ből 9-szer az a gond, hogy nem vagyok nyunyó. El nem tudom mondani, mennyire idegesít, hogy passzívként nekem amolyan alárendelt kis cukiságnak kell lennem. Hát... Meg a lóf**zt. :) Ha kell, egyedül rohadok meg, de akkor is csak egyenrangú partnerként vagyok hajlandó kapcsolatba belemenni.
9/11 anonim válasza:
Ott a pont a 8-asnál !
És tuti nem lesz magányos, mert egy igazi,jó kapcsolat egyenrangú ! Minden tekintetben.
10/11 anonim válasza:
Utolsó előtti, hirdetni jötted magad?:D
Az totsicher, hogy a kérdés kapcsán semmi relevánsat nem mondtál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!