Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet még érdemi változás a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még érdemi változás a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, (mind a ketten 24 évesek vagyunk) és már 3 hónapja együtt vagyunk, eddig nem sokat változott a helyzet. A lényeg, hogy nagyon félénk és sokszor vissza kell kérdeznem, hogy mit mondott, mert olyan halkan beszél. Amikor először lefeküdtünk, mondta, hogy neki ez lesz az első és az lett a vége, hogy hagyjuk, mert fáj és nem élvezi. Továbbra is bottom szerepben akar maradni, így próbálkoztunk többször is, de nem tud ellazulni, mindig az a válasza, hogy fájdalmat okoz neki. A másik meg az, hogy a legtöbbször úgy kell kihúzni belőle a szavakat, ami érdekes, mert stylistként dolgozik és azért valahogy beszélnie kell az emberekkel. Gondoltam, hogy csak idő kell neki, de mint mondtam, nem érzek semmi változást rajta.
jan. 6. 12:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10 Nem hirdetni jöttem magam, viszont igazad van, nem volt konstruktív a hozzászólásom. Elnézést kérek a kérdezőtől!
jan. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!