Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vagyok ennyire sikertele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire sikertelen Grindrn? Vagy tényleg csak ennyire peches? (Bocsi kicsit hosszú.)

Figyelt kérdés

Tudom, hosszú, de csak röviden nem tudom leírni.

Nem nézek ki rosszul, elöljáróban mondom. Nem kevés pasival találkoztam már korábban, köztük volt néhány igazán jó pasi is. Olyan is megesett már, hogy egy nap alatt kettő kalandom is összejött.

Mielőtt valaki azt gondolná, nem csak a szexet hajtom. Van amikor hosszabb ideig nem keresek és volt már állandó partnerem is. (Akkor más nem.)

Mostanában kalandozni van kedvem, nincs egy ideje senkim.

Veszprémi vagyok. Az elmúlt hetekben minden szerdán Budapesten voltam és ott is aludtam munkám miatt egy éjszakát, de volt amikor hétvégén is.

Minden egyes alkalommal az lett, hogy akár 5-6 személy is akart találkozni. Nyilván ennyivel egy nap alatt képtelenség, nem is akartam, ezért már nekem kellett rangsorolnom. (Amit persze nem mondtam meg.)

A végére aztán senkivel nem lett semmi. Egyiknek most nem jó, nem ér rá. Másik nem válaszol amikor konkrétumra került volna a sor. A harmadik most éppen beteg. A negyedik ez, az ötödik az.

Ahogy teltek az órák mindenki elpárolgott.

Oké, akkor legközelebb egy hét múlva megint. Ekkor meg másik variációkban de ugyanaz vagy hasonló indokok. És megint senki.

Annyi lett, hogy megint lett pár új ember akinek éppen nem jó, de szóljak, ha legközelebb jövök és majd akkor találkozzunk. Megint pár ilyet begyűjtöttem. (Nagyon hitelesen úgy tűnt, hogy akarnának találkozni.)

Utána meg velük ugyanez.

Nem nézek ki rosszul ismétlem. És közülük is volt aki ő írt én rám.

Most ennyire peches vagyok vagy mi lehet ez?

Ez már annyira kiakasztó és valahol rombolja az önbizalmat is egy pont után kicsit. Persze nem kellene, tudom.

Hozzá kell tenni, hogy volt már aki korábban hasonlóan „rázott le”, utána hónapok múlva ő kezdeményezett, találkozunk, szex lett a vége.

2023. ápr. 2. 18:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
79%

"Nem láttál szaunában igénytelen embert? Tele van öreggel, kövérrel, rondával."

Az én értékrendemben az idős kor, a kövér testalkat, vagy a "rondaság" nem egyenlő az igénytelenséggel.

Olykor egy pár hozzászólásból is jól kirajzolódik az ember személyisége. Talán nem véletlen, hogy nem találsz magadnak senkit...

8-as voltam.

2023. ápr. 3. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!