Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen Tinder-randi után írsz neki, vagy csak eltűnsz?
Pl mit mondasz neki?
Engem szó nélkül megölelt a srác a végén amikor visszakísértem az állomásra. És mondta, hogy írjak neki.
Ez mit jelent?
Azóta írt ő is Tinder-en (tegnap este óta) de kevesebbet írunk mint előtte.
A valóságban mindenki eltűnik nem válaszol.
Én megmondom őszintén ha nem.
Mit mondok?
Egyszerűen szimplán mondom, hogy jófej, de nem érzem azt hogy folytatni kellene, és a részemről ennek nem lesz folytatása.
Feleslegesnek gondolom a kertelést, köríteni is felesleges.
Ha meg azt mondta hogy írj, akkor valószínűleg neki te bejöttél.
Ha megölelt és írt is akkor tetszel neki.
Ha te lennél az aktív fél neked kell bókolni, szeretnéd megint látni, jobban megismerni stb.
Szövegekkel fenn tartani a beszélgetést.
Ja
Bocs félre olvastam akkor nem tetszett hogy megölelt,
Hát akkor biztos hogy neked nem tetszik, mást keresek bocs.
Nekem is tetszett ő. Nem erről van szó.
Csak nem hittem volna, hogy én is tetszek neki.
Pedig akkor állítólag az ölelés + keressem + ő utána este megkeres erre utal.
Ezért nem tudom, mennyire vegyem komolyan, hogy folytatná.
Csak folytasd
És ne agyalj fölöslegesen.
Élvezd amit sodor az élet.
Sajnos az emberek egy része nem korrekt és nem meri felvállalni magát, ott helyben megmondani mi a pálya. Az is igaz mondjuk, hogy a "fogadó" (elutasított) felek egy része sem az, nekiáll utána "demiértdemiért" hisztizni mint egy óvodás.
Aki normális az normális abban is, hogy megmondja bocsi' tök jófej vagy, meg minden de nincs "kémia" - s a fogadó fél is abban hogy elfogadja.
Lövésünk sincs miért nem ír, lehet több vasat tart a tűzben, lehet elfoglalt passz. Üsd akkor a vasat te, írd meg neki tök jól érezted magad és vesd fel találkozzatok ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!