Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasított, sikertelen melegek miért terjesztik azt, hogy a másik képgyűjtő illetve nem mer találkozni, stb...?
Figyelt kérdés
Nagy divat ez a szöveg, hogy XY csak képgyűjtő mert a képet látva nem ír többet vagy azonnal tilt.
Ha gyűjteni akarná vagy kiverni rá nem tiltana Grindrn mert akkor eltűnik azonnal.
Arra aki nem jön be neki nem veri ki, hanem éppen azért nem folytatja mert nem tetszik.
Meg hogy nem mer találkozni? De, csak nem vele, hanem azzal aki tetszik neki. Nem nem mer hanem nem akar.
Miért vágják rá azonnal ezeket a hazugságokat amivel ráadásul a másik felet akarják égetni?
2021. okt. 16. 19:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem rosszul látod. Valóban vannak aljas senki képgyűjtögetők, akiket nem tudok hova tenni. Nem vagyok csúnya, úgyhogy nem tartom valószínűnek, hogy ne jöjjek be neki, de nyilván előfordulhat, mert nem egyforma az ízlésünk, de akkor is. Árulkodó jelek, hogy miután kicsalt egy képet letilt, vagy törli magát. Ha egyszerűen nem jövök be neki, attől miért kellene tiltani?? Én speciel még nem tiltottam senkit csak azért mert nem tetszett, ez egy hatalmas bunkóság.
2/3 anonim válasza:
Akad azért sok kamu is. Igaz grinderen nem vagyok. De sose kedvelem ha vki válasz helyett tilt. Hol a becsület meg az emberség. Lehet nemet mondani normálisan is. De persze a tetteink minősítenek. Egy normális, vékony, aktív pasi.(Mielőtt majd az lenne hogy nem volt kapás ezért írom ;) )
3/3 anonim válasza:
Mert begyüjti a képet és lelép.
Ha egyértelműen közli, hogy nem vagyok az esete, akkor jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!