Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor társkeresőre képet raksz fel, hogy akadályozod meg a képgyűjtőket?
Félek magamról arcos, vagy intim képet felrakni. Főleg a kettő kombójától félek.
Mi van, ha valaki csak lementi a képeket? Vagy később visszaél vele?
Milyen bevált gyakorlatod van erre?
1. Szerintem egyáltalán ne kombináld. Vagy ha mégis akkor napszemüveg vagy valami legyen rajtad.
2. Melyik társkeresőre akarsz regisztrálni? Én próbáltam vagy 5öt és mindegyik kamunak bizonyult. Sokat kellett fizetni és egyetlen kapcsolatom sem lett...
Arcodról kiraksz
Utána privátban küldhetsz, de csak az intimed legyen benne, ha az valakinek annyira fontos, de abból úgy is csak kaland lesz max.
Kér valaki egész alakos fotót azt csak ruhában, küldök ami esetleg a facen is fenn van.
Intimet meg egyébként ha valaki komolyabb kapcsolatban gondolkozik úgyse kér, Vagy nem is ad.
Esetleg egy strandon készült fotó...
De nem nudi :)
Lementést nem tudod megakadályozni még, ha csak pár másodpercig jelenik meg a kép azt is rögzítheti bárki.
Kerüld az arcos akt képet szerintem. Legyen külön arcos és akt képed. (Arcos képedet bárki lementheti akár FB oldalról is ezt nem tudod megakadályozni)
Technika meg már ott tart, hogy videókra képesek arcot szerkeszteni így egy arcos akt képet pillanatok alatt tudnak készíteni, ha valaki zsarolni akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!