Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme regisztrálni bármeik társkeresőre így?
Nemrégiben kezdtem el fellvállani magam. És szerintem eljutottam alra a pontra amikor készen állok egy kapcsolatra. Van értelme bármilyen társkeresőre regisztrálni ha komoly érzelmi kapcsolatot keresek?
18/f
Hát társkeresőn nem egyszerű, ott sokan rutinos ragadozók 😂.
Én eddig nem találtam ott kapcsolatot, ellenben gyakori kérdések, vagy tumblr. Attól is függ kit mit keresel, te magad mennyire vagy különc vagy csak egy teljesen hétköznapi srácot keresel.
Úgy vettem észre mindegyik platformnak megvan a maga hátránya.
Rómeon sok az idős, frusztrált, csak szexet kereső, persze vannak normális arcok is. Gyakorin a félénk kezdők, gyakran magukat is nehezen vállalók, tumblr talán a legnehezebb, ott szerencse is kell, de találni értékes embereket. Próbáltam a Tindert is, gondolom ott is sokan csak szexet keresnek. Előnye, hogy az a hely jobban a fiatalokat vonzza, vagy azokat akik napra készebbek. Láttam nagyon helyes arcokat ott, de félek, az egy mű világ.
Instagram, - ez most az egyik kedvencem. Ha bejelölsz pár általad ismert, meg ismertebb meleget, onnantól kezdve az oldal szinte csak a hasonló érdeklődésű embereket dobja fel neked ajánlóba.
Így kissé lassabban is, de az érdeklődésed mentén egész nagy kapcsolati hálót fedezhetsz fel.
Persze ezek mindd a lasabb folyamatok, ha gyorsan akarsz párt, még mindig a tinder vagy romeo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!