Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kamus/képgyűjtő?
Az egyik fórumról keresett meg valaki e-mailen, hogy ismerkedni szeretne. Váltottunk pár üzenetet, rögtön a lényegre tértünk és leírtuk ki mit szeretne.
Erre ő küldött képet (arckép, farokról vagy 5 db) és kérte én is küldjek - küldtem párat a felsőtestemről.
Ez után mindenképp arcképet szeretett volna, de én nem küldtem mert gyanús. Egyrészt az írása jóval fiatalabbnak tűnik mint a kora és a képen lévő pasi is fiatalabbnak néz ki (ez lehet csalóka mondjuk). Ráadásul én nem kértem, hogy küldjön arcképet és gyanúsnak találom ezt az egészet.
Konyorgom, miert nem tertel at Snapchatre?!
Nem a nyusziful miatt. Egyreszt nincs screenshot lebukas nelkul, eltunik masodpercek mulva, ha akarod.
De foleg
Elo snap nem hamisithato. Magyarorszagon miert nem ertik meg? Ezert nepszeru. Nincs kamuzas, ha elo snap, elo video van. Ennyi.
Fontos ez?
Én az itteni "nőknek" is csak úgy küldök, megjegyzem kérésre, hogy azzal számolok, mind faszi.
Internet, remélem megvan.
Nem értem, miért nem küldesz fotót magadról, hogy akarsz így ismerkedni
Minek vagy fenn?
Tuti szóba se álltam volna veled
Titkos Aranka
A fórumok tele öreg kéjencekkel. :D
Amúgy jól írta vki. Én se vok híve a képnek. Vagy ha igen akkor olyan képet kérj ami neked készül. Meghatározott feltételekkel. Ha erre jön hogy ne szórakzzak, stb. Leírom, hogy sokan átvertek és ezért kérem. Ha ekkor se teszi meg nem egymást keressük. Hisz én értelmes, normális srácot keresek akinek ez nem gond. Akinek gond az tuti kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!