Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Megnézitek?
Figyelt kérdés
Ha láttok kirakva egy péniszes képet (egy felhasználóét) forumon , vagy a GYK-n, akkor megnézitek? Esetleg le is töltitek, ha tetszik?
Volt már olyan , h ráirtatok valakire mert annyira tetszett?
2019. aug. 18. 16:45
2/11 anonim válasza:
Csak erre vágynak.
Aki azt írja h imádják a random farokkepeket, na azok sem csajok.
3/11 anonim válasza:
Biztos van ilyen :) Csak kevés az ilyen nő.
4/11 anonim válasza:
Csak ma kettőt kaptam... Egyet se kértem
5/11 anonim válasza:
Ha kéretlenül kapok linket valami képmegosztó oldalra, akkor megnyitás nélkül azonnal tiltom az illetôt.
6/11 anonim válasza:
Volt ilyen. Pedig kis ócska farkam van.
7/11 anonim válasza:
Volt már, hogy megnyitottam nyilvánosan kitett és privátban kapott képet is. De az első három után nekem mind ugyanolyan. Bármikor találhatok ilyet a neten, ha kedvem van, ezért nem vonz, hogy az itt kapott, közönséges sablon szöveggel körített képeket nézegessem.
Bármilyen csodálatos farka is van az illetőnek, egy kép soha nem mozgat meg annyira, hogy letöltsem. És nem is írnék rá olyanra, aki így "ismerkedik" (fújj), mert nem olyan ember, akit én keresek.
8/11 anonim válasza:
Ha keretlenül kapom nem nyitom meg.
9/11 anonim válasza:
Senki péniszére nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!