Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első análhoz tippek? Hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első análhoz tippek? Hogy ne legyen baleset..

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
98%

A baleset esélye mindig lesz, hiszen nem almáspite van ott tárolva. Aki ezt nem tudja elfogadni az ne análozzon!

Én 23 éves vagyok, de halistennek még sose volt baleset. Írok pár tanácsot.

Amikor egyetemre jártam akkor általában délelőtt felé tudtam találkozni a sráccal akivel barátság extrákkal voltunk. Akkor előző nap este már nem ettem és reggel se aktus előtt. Este elmentem még WC-re is. Reggel úgy is kell wc-re menni minden embernek így volt hogy azzal teljesen tiszta is voltam. De utána a biztonság kedvéért mindig csináltam még beöntést. Általában 2-3-szor mostam ki magam hogy minimálisra csökkentsem az esélyt a balesetre. Utána mindig megnéztem magamnak hogy tiszta-e (volt vibrátor és azzal) és ha nem akkor beöntés megint.. Nyilván ha csak délután, este kerül sor a szexre akkor ne éhezzél 1 napig, egyél nyugodtan de aktus előtt pár órával már ne. És kerüld a csilis bab, tojásos lecsó , kukoricás meg hasonló ételeket. És az is fontos hogy ne görcsölj rá. Ha bemegy a farok utána érdemes kihúzni megnézni,hogy minden okés-e. Ha igen utána se lesz gond ez 99% ne aggódj.

2023. márc. 28. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:
98%
Velem még sosem volt baleset, az enyémben almáspitét tárolok.
2023. márc. 28. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mosd ki magad, laktózt babot ne és húzzatok gumit
2023. márc. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!