Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdő passzív esetén előfordul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő passzív esetén előfordulhat, hogy az intim zuhany ellenére is baleset történik?

Figyelt kérdés
És tényleg adhat-e ki puki-hangokat az ánusz a behatolás közben?

2020. máj. 1. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdőnél is, ettől még célszerű átmosni úgy kisebb az esélye, meg szimplán az igényesség miatt is.
2020. máj. 1. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Aki éretten áll hozzá a dologhoz az nem problémázik ha baleset történik. Viszont ha odafigyelsz a higiéniára elég kicsi az esélye
2020. máj. 2. 00:22
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Ha alaposan csinálod akkor valszeg nem lesz gáz ne aggódj. Ha meg mégis egy picit olyan, én pl nem szoktam nagy ügyet csinálni belőle, mert erről nem tehet és érett felnőttek vagyunk elvégre.

A "puki hang" meg előfordulhat de az nem szellentés, hanem a levegő amit helytelenül beléd pumpált.

2020. máj. 2. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Ez a bizonyos baleset benne van a pakliban. Ezt mindenkinek aki seggeket dug el kellene fogadnia. Nálam is történt már baleset, de nem zavarta a partneremet, pedig féltem tőle, higy gondot okoz köztünk. 34 ff
2020. máj. 2. 01:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak kezdőknél történhet, de nagy dolgot se kell belőle csinálni.

Szellentés hangokat meg adhat közben, de azt se kell nagy dobra verni, legtöbbször csak a mozgás miatt ad ki hangot.

2020. máj. 2. 20:30
 6/6 -remete- ***** válasza:
100%
Szerintem alpból kell figyelni a higéniára. De még így is előfordulhat. Szóval ne csinalj nagy problémat belőle. A partner lemossa oszt hali. Gyakorlottakkal is előfordul.
2020. máj. 14. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!