Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyan vagytok husegesek a parjaitokhoz ? Es hany eve vagytok egyutt ?
Figyelt kérdés
Nagy a sztereotipia hogy a melegek nem husegesek, en magammal cafolnam mert 5 eve vagyunk egyutt, es biztos hogy nem tudnam megcsalni, meg ez a nyitott kapcsolat dolog is undorito a meleg kozossegbe (szerintem) ugy hogy pusztan erdekel ki milyen parkapcsolatba el mennyire valosak ezek a megitelesek2023. márc. 23. 16:03
1/7 anonim válasza:
Le a kalappal előttetek! Ma már egy-másfél év az átlag,akiket ismerek ennél többet nem bírtak ki.
Nekem három kapcsolatom volt,egyik sem volt két évnél több és mindig engem hagytak el.
Számomra evidens a hűség,nekem a nyitott kapcsolat vagy az elhagyás az árulás egyik formája.A másik érzelmeinek elárulása.
2/7 anonim válasza:
Ha sokszor átvernek, megcsalnak, elhagynak, akkor nem biztos, hogy csak a másik a hibás...
Kérdező, a nyitott kapcsolat vagy a megcsalás nem meleg dolog, ugyanúgy jelen van a heteróknál is. A melegek nagy része legalább annyiban őszintébben él, hogy eleve nem megy bele egy párkapcsolatba, mivel tudja, hogy a monogámiát nem bírná hosszútávon.
3/7 anonim válasza:
Ceterum senseo : a mi,kapcsolatpártiak húzzuk le magunkat.
1-es vok.
5/7 anonim válasza:
Két kapcsolatom volt eddig. Az első 10 évig tartott, a második 12 éve tart. (Biztosan bennem van a hiba. :)
6/7 anonim válasza:
Mi tinédzser szerelemként kezdtük 13 évvel ezelőtt, azóta együtt is vagyunk, együtt élünk külföldön és minden tök jól alakult. Egyetlenegyszer 3-4 éve fordult elő egy hármas szex,mert mindketten ki akartuk próbálni, van annyira stabil a kapcsolatunk, hogy ez ne basşza szét, egyáltalán nem befolyásolt ez minket. A nyitott kapcsolat egy undor, akkor inkább legyek szingli és kefélek össze vissza, mint hogy csaljam a párom. 31 és 30/ f
7/7 anonim válasza:
Egyetemista korunkban jöttünk össze 2004-ben, 19 évvel ezelőtt. Monogám kapcsolat, soha nem volt sem hármasozás sem félrelépés. Legalábbis részemről egészen biztosan nem, de megbízom benne és tudom, hogy az ő részéről sem. El mernénk mondani egymásnak, ha megtörtént volna, felelősséget mernénk vállalni a tetteinkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!