Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan mennyi együtt töltött idő után feküdtetek le először az eddigi párjaitokkal?
Figyelt kérdés
Onnantól számítva, amikor már ténylegesen együtt vagytok.2020. okt. 4. 18:23
1/16 anonim válasza:
Az elsővel jó pár hónap volt, de ennek már lassan 30 éve, a másodikkal, aki azóta a párom, három hét után.
2/16 anonim válasza:
A legelső párommal akivel a szüzességemet vesztettem el fél év volt..a másodikkal kb 2 hét után.
21/L
3/16 anonim válasza:
csak az elsővel fekudtunk le azután hogy összejöttunk, utána mindig inkább leteszteltük a másikat a komolyabb dolgok előtt
4/16 anonim válasza:
Én a kötelező egy hónapot mindig kivárom.
5/16 anonim válasza:
Asszem 1,5hónap.
Már nagyon a tűréshatáromon voltam.
6/16 anonim válasza:
Az elsővel egy év után, az utolsóval 3 óra kellett hozzá.
8/16 anonim válasza:
Mint 3-as. Mire kimondom hogy együtt vagyunk, már túl vagyunk rajta.
9/16 anonim válasza:
Ha bejön a pasi akkor a második randin. De sokszor màr az elsőn. Ha jó a szex akkor marad ha nem akkor ennyi volt.
10/16 anonim válasza:
Onnantól vagyunk együtt, hogy lefeküdtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!