Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan mennyi együtt töltött idő után feküdtetek le először az eddigi párjaitokkal?
Figyelt kérdés
Onnantól számítva, amikor már ténylegesen együtt vagytok.2020. okt. 4. 18:23
12/16 anonim válasza:
Az elsővel nem feküdtünk le egymással, a másodikkal az 5.randin.
13/16 anonim válasza:
Nem tudom értelmezni a kérdést.
Nézőpontom szerint amíg nem dugtunk, nem is vagyunk együtt, azt legfeljebb csak találkozgatásnak, randizgatásnak nevezem.
14/16 anonim válasza:
Az első párommal kb. 3 hónap, utána 4-5. randira. A mostani párommal első randinál és azóta is együtt vagyunk, szóval nem ezen múlik. Szép számmal láttam már olyat hogy hónapokig jártak, utána volt csak sex, de mégis szakítottak a "nagy esemény" után pár héttel.
15/16 anonim válasza:
Az első barátommal fél évet vártam( csak én voltam szűz)
A második barátommal 1 hónapot.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!