Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy 5-ös skálán milyen volt a szex az eddigi párjaitokkal?
A jelenlegi pasimmal 4-5, a szeretőmmel 5* :)
L
2-3 körül. Úgy érzésre okés volt, de sajnos önző módon nem igazán kényeztettek. Se orál, se simogatás. Maximum a cicim. :/
Orgazmusom is magamnak köszönhettem.
Mostani párom 5, van előjáték, kényeztet, figyel rám. ❤️☺️
Ha csak 1 volt eddig akkor mi a viszonyítási alapod?
Az időtartam?
Ez nem mérvadó. Páromnak is volt több pasija előttem, volt akivel 1-1,5 órát is döngettek, érdekes módon nekem 20-25 perc is elég, és nem igazán tud magáról.
Nekem eddig 3 kapcsolatom volt. Az első pasi az hát olyan 1-2 oké megvolt de ne nem volt olyan jó. Semmi előjáték semmi uj póz semmi.
A második pasimmal 4 ő vele nagyon jó volt uj dologokat próbáltunk ki.
A mostani pasimmal meg 5 mert vele eszméletlen. Nem azért mondom mert ő a pasim. De vele tényleg nagyon jó
19/L
Ez amúgy egy hatalmas tévhit a pasik körében, hogy 1-2 órán át kell szexelni, mert az a jó…én fél óra vagy max. 40 perc után már unom. Szerintem a 20-30 perc az ideális (nő vagyok).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!