Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tudnám eldönteni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám eldönteni, hogy az ismerősöm ghostingol vagy simán nem akar válaszolni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel már lezártuk a randizást, barátként viszonyulunk egymáshoz, múltkor találkoztunk is mint barátok. Vacsiztunk, elmentünk mozizbi, de ennyi.

Azóta volt pár beszélgetésünk, ami elég pozitív volt. Általában ha írtam neki, pár órán belül válaszolt. Megnézte a sztorijaimat is.

Szokatlanul nem válaszol viszont tegnap óta. Meg sem nézte az utolsó üzenetemet. Ugyanakkor továbbra is követ instán, messengeren, tinderen. De semmi válasz, ami tőle szokatlan.

Ez azt jelenti, hogy ghostingol? Nem akarok ráírni, de ha egy hét múlva sem jön válasz, akkor kezdjek el gyanakodni? Csak nem értem, hogy miért most, miért ekkor? Az a baj h azt sem lehet látni a srácnál, hogy mikor volt aktív legutoljára, ez ilyen alapbeállítása. Nekem viszont ez kicsit rosszul esik.

Pedig simán lehet, hogy pár nap social media detoxot tart, nem vette észre az üzenetem, esetleg rájött, hogy sima barátság nem lehetne, mert ő többet érez stb. Nem tudom.

Annyi rossz tapasztalatom van e téren, és mi azért már jó ideje ismerjük egymást ahhoz, hogy csak úgy eltűnjön.

2023. márc. 21. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Hagyd a francba! Akinek fontos vagy, az nem hanyagol napokig.
2023. márc. 22. 12:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Visszairt a srac egy komoly ket szavas mondatot. Azt irja minden ok.
2023. márc. 22. 13:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
2 szó x nap után? 100 % hogy hülyít.
2023. márc. 22. 13:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk most dobtam neki egy memet, mint par mas ismerosnek, arra meg rogton reagalt...
2023. márc. 22. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem elkapkodod a dolgot.

Bár Ti gyömöckölitek egyfolytában a telefont, az utcán másiknak nekimenve, a zebrára pirosnál lelépve, így neked kéne tudnod, miért nem válaszol...

2023. márc. 24. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!