Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nem érzitek azt, hogy sok "társunk" akár még 30 felett is baromira éretlen?
Annyi 30+ossal beszéltem, akiknek semmi életcéljuk, nem akarnak kapcsolatot, igaz, még sosem voltak kapcsolatban. Nekik bőven elég, ha valakit leszophatnak, majd az cserbébe megdugja őket. 50 évnél többet nem akarnak élni amúgy sem.
Igazából azt se tudják hogyan kell valakivel randizni, érezni valaki iránt. Csak legyen szex, legyen buli, ez nekik bőven elég.
Én meg itt vagyok 28 évesen aggódva, hogy nincs párom, hogy ki fog majd ellátni ha öreg leszek, és egyedül nem leszek rá képes. Hogy nem lesz gyerekem meg ilyenek. Tudom, én egy másik véglet vagyok, de nagyon sok melegnél ezt érzem, hogy baromira nem tudják mit akarnak.
Szia! Egyetértek. A társkeresőn fent lévők többsége házas, vagy valamilyen hetero kapcsolata van. Bujkálnak, nem vállalják fel és a nap egy meghatározott részében érnek rá, mikor nincs otthon az asszony :D
Én biszexnek tartom magam, de elképesztő, hogy sokan a párjuk mellett más férfiakkal szexelnek. Elegem is lett ebből, hogy nem jó akármikor, meg gyakorlatilag két üzenetváltás után már jó vagyok neki...
27/F
"50 évnél többet nem akarnak élni amúgy sem."
Ilyennel még sosem találkoztam.
"ki fog majd ellátni ha öreg leszek"
Érdekes oldalról közelíted meg a párkapcsolatot, pláne 28 évesen. Tudom, hogy ez is benne van egy kapcsolatban, de ha ezt egy randin hoznád fel nekem, furán néznék rád. Kissé koravénnek tűnsz.
En randiztam egy sraccal, akivel egyszer megsajnaltuk a clubban ulo 50+os csavot, aki egyedul ult ott, lathatoan varva akarkire, csak senki nem jott. Ekkor mondta nekem ez a 30 eves srac, hogy ez a melegek sorsa. 50 evnel nagyon tobbet o sem akarna elni.
Persze, nem mondanam el egy randin, meg nem is egy eletre tervezek. De azert ezek a gondolatok felmerulnek.
Ötvenes vagyok, három kapcsolattal a hátam mögött.Tudom,mit akarok,de ugye van,ami egyedül nem megy, ilyen egy kapcsolat is.
Bármikor örömmel lennék tartós és komoly párkapcsolatban,együtt is élve valakivel.
Egészséges vagyok,szeretek mozogni, optimistán nézem az életet.Független vagyok, sem stika nős,sem egyéb nincs a háttérben.
Nem kell általánosítani,ahogy semmiben általában.Huszonévesen elég aggódó vagy,ez nem valami jó tulajdonság.
Nyugi, nem csak a melegek között vannak ilyenek.
Egyébként meg midnenki maga dönti el, hogy hogy él, és hogy milyen az értékrendje.
Nen is irtam azt, hogy mindenki ilyen. Csak azt gondolna az ember, hogy a 30+osok mind tudjak mar mit akarnak, de sokszor nem ezt tapasztalom randizasnal.
Neked meg tovabbi egeszseges eletet kivanok. Remelem megtalalod te is az igazit!
Az alkalmi kapcsolatokkal való megelégedés és, hogy nem akarnak 50-nél tovább élni között én nem látok korrelációt.
Nem egyszerű ideális párt találni, nálam ez a tapasztalat. Vidéken, kistelepüléseken meg végképp nem.
Az is lehet, hogy akiket Te ismersz, nem mernének felvállalni egy komolyabb kapcsolatot. Úgy vannak vele, hogy elvannak az alkalmiakkal, de komolyabbra még nem állnak készen. Persze ez csak egy tipp, lehet, hogy mellényúltam ezzel a kijelentéssel és más az oka.
Az öregkori ellátással csak az a gond, hogy az nagy teher annak akivel kapcsolatban vagy, még akkor is, ha őszintén szeretetből lát el. Pluszba, én nem nagyon örülnék annak se, ha pl 80 lennék és a páromnak a szenvedésemet kellene néznie.
A gyerekkérdésre rátérve, nyilván tudod, hogy Mo-on ez nem igazán lehetséges. Még akkor is necces lenne, ha a felcsúti kisz titkár nem tiltaná, mert bullyingolná a sok homofób tard a gyerekeket, és sanszos, hogy lelki sérültként kerülnének ki az iskolából. Én még nem tudom, hogy akarok-e gyereket, de annyi biztos, hogy Mo-on nem. Ha találok egyszer olyan férfit aki szintén akarja és megegyezünk ebben, akkor külföldi emigrálunk, hogy normális életünk lehessen.
27/F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!