Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fétis ami a kis péniszre szól?
Hát, az SPH (small penis humiliation) nyilván. Meglepően sok kis péniszű srácot izgat valamilyen szinten, ha szóvá teszik a méretét, kicikizik miatta, ilyesmi.
Másrészt, bár ez túlnyomórészt heterókra jellemző, a cuckoldok is nagyobb részt a kis péniszű srácok közül kerülnek ki. Cuckold ugye az, akinek a feleségét, barátnőjét egy (vagy több) másik pasi (is) dugja rendszeresen.
Uniként én is a kis méretet kedvelem, imádom cumizni:)Tövig lehet élvezni!
Ja igen, én sem a mackókon :)
A 14 centis nem kicsi. Ha hinni lehet a brit tudósoknak, az, az átlaghoz tartozik.
Nekem a kedvencem az átlagos méret. Sokkal jobb szopni, mint egy nagyot, és dugásnál is élvezhetőbb.
Van ilyen.
Nekem egy régebbi melóhelyen egy kolleganőm nem igazán szerette a behatolást, viszont imádott játszani lankadt kis pici kukikkal. Ez volt a fétise.
Ezért direkt impotens férfiakat keresett egy szexpartner keresőn.
Én imádnám, ha a barátomnak 15-20 percig csak úgy lankadtan fityegne, mert jó szopogatni, nyalogatni.
De basszus. Ha hozzáérek, fél perc és kőkemény lesz neki.
3 menet után már megadja magát.
Na akkor jön a pillanat, van hogy fél órát nyalogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!