Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kit izgat a farmer? Farmerfétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frot kérdése:

Kit izgat a farmer? Farmerfétis?

Figyelt kérdés

Nemrég már kirakott valaki egy hasonló témát, de sajnos az a profil már nem érhető el. Ha mégis itt lenne az a srác, nagyon várnám a jelentkezését. ;)

Eszmecseréhez viszont bárki csatlakozhat, aki megnézi mások farmerban feszülő csomagját, szereti azt az érzést, ahogyan a testére feszül egy farmernadrág, felizgatja, ha abban simulhatnak egymáshoz, vagy izgatónak tartják, ha farmerban mennek el.

2023. febr. 20. 18:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Utálom a farmernadrágot. Egyébként Levis502(?) néven futott a pasi, vagy valami ilyesmi.
2023. febr. 20. 18:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mit takar ez a fétis?
2023. febr. 20. 18:40
 3/16 A kérdező kommentje:

#1: Köszi a segítséget, már nincs fent a srác, de nagyon remélem, hogy visszajön, és látni fogja, a neve is ígéretes. :)

#2: Hogy mit takar? Gondolom, mindenkinek mást, de az én esetemben nagyjából ilyesmi a farmerfétis: imádom az érzést, ha farmerban simulunk egymáshoz, érezzük a másik keményedő csomagját, így mozgunk, dörzsölődünk egymáson, míg el nem élvezünk.

2023. febr. 20. 19:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem srác, 50 fölötti férfi, ha jól emlékszem. 😅
2023. febr. 20. 22:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs fétisem, én inkább szeretem a farmereket, úgy mond farmer mániás vagyok, nekem nagyon sokféle farmerjaim vannak.
2023. febr. 21. 01:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a farmerban a segget szeretem nézni ahogy rá simul kiadja a formáját
2023. febr. 21. 13:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én dugni szeretek benne
2023. febr. 21. 13:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
7-es dugás részedről hogy? Különbözőeket hallotam ilyeneket, azért is kérdezem.
2023. febr. 21. 15:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Láttam olyan videót, hogy az egyik farmer hátul volt kivágva, a másik farmer meg elöl volt szabaddá téve. :)
2023. febr. 21. 18:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért farmerben dugni meg farmer fétisben élni két kül. dolog srácok :)
2023. febr. 21. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!