Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kit izgat a farmer? Farmerfétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frot kérdése:

Kit izgat a farmer? Farmerfétis?

Figyelt kérdés

Nemrég már kirakott valaki egy hasonló témát, de sajnos az a profil már nem érhető el. Ha mégis itt lenne az a srác, nagyon várnám a jelentkezését. ;)

Eszmecseréhez viszont bárki csatlakozhat, aki megnézi mások farmerban feszülő csomagját, szereti azt az érzést, ahogyan a testére feszül egy farmernadrág, felizgatja, ha abban simulhatnak egymáshoz, vagy izgatónak tartják, ha farmerban mennek el.

2023. febr. 20. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Farmerben el lehet élvezni csak az egymáshoz dörgölődéstől?
2023. febr. 27. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11 hajaj, hát persze :)
2023. febr. 27. 15:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kimondottan fétis, de szeretem a farmereket, ha jól áll rajtam, vagy máson. Nekem sokféle van, többnyire slim fit, fekete, szürke, kék, még fehér is. Egy jól inggel nagyon szeretem őket hordani és sokszor meg is néznek, ami jól esik. :)
2023. febr. 28. 05:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szexi tud lenni valóban egy fiún a farmer, szóval én is meglesem a fiúkat (meg amúgy is), farmerban, mi feszül a lábuk között, a csomagot, izmos lábakat. Bár a nagyon skinny fit farmerok nem állnak jól szerintem fiúknak, inkább nőies.

Egyszer videóchatben kalandoztam egy fiúval, és megkértem, hogy vegye fel csak a farmerját, és a sliccen keresztül vegye ki a 🍆 és úgy masztizzon állva. Nagyon nagyon szexi volt így szerintem. Szóval simán el tudom képzelni, hogy az aktív partnerem farmerban van akció közben

2023. márc. 31. 08:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek elélvezni benne,de én bepisilni is!
2023. júl. 9. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#15 Én is így vagyok ezzel.
2023. júl. 10. 05:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!