Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit izgat a farmer? Farmerfétis?
Nemrég már kirakott valaki egy hasonló témát, de sajnos az a profil már nem érhető el. Ha mégis itt lenne az a srác, nagyon várnám a jelentkezését. ;)
Eszmecseréhez viszont bárki csatlakozhat, aki megnézi mások farmerban feszülő csomagját, szereti azt az érzést, ahogyan a testére feszül egy farmernadrág, felizgatja, ha abban simulhatnak egymáshoz, vagy izgatónak tartják, ha farmerban mennek el.
Szexi tud lenni valóban egy fiún a farmer, szóval én is meglesem a fiúkat (meg amúgy is), farmerban, mi feszül a lábuk között, a csomagot, izmos lábakat. Bár a nagyon skinny fit farmerok nem állnak jól szerintem fiúknak, inkább nőies.
Egyszer videóchatben kalandoztam egy fiúval, és megkértem, hogy vegye fel csak a farmerját, és a sliccen keresztül vegye ki a 🍆 és úgy masztizzon állva. Nagyon nagyon szexi volt így szerintem. Szóval simán el tudom képzelni, hogy az aktív partnerem farmerban van akció közben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!