Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van igény medical(orvosi) fetisre? Hogy fogjak hozzá? Van akit ez izgat?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodok, hogy lehet kipróbálnám ezt a fajta szerepjátékot az orvos szerepben. Van pár valós eszközöm hozzá, tudnék olyan légkört teremteni is azt hiszem, bár nem igazán tudom, ez hogy szokott menni a valóságban, mármint ilyen szexuális szerepjáték szinten. Mire van igény, mik szoktak történni, mi az alap történet, felállás. Akinek vannak ötletei, vagy részt vett már ilyenben, szívesen fogadom a tanácsokat. Vagy ha van olyan videó, ami tetszik és szerinted működhet otthoni körülmények között is akár, azok is jöhetnek oktató anyagnak. Nyilván nincs hozzá igazi orvosi rendelőm.2023. febr. 17. 21:36
1/19 anonim válasza:
Igény? Mert prosti vagy, hogy igényhez igazítod a dolgot, és nem azt csinálod amit szeretsz?
2/19 A kérdező kommentje:
Hát, úgy értettem, hogy nem vagyok benne biztos, hogy lesz rá partnerem, mivel nem sokan vágynak ilyesmire. Bocsi hogy feltettem egy kérdést és nem neked tetsző módon fogalmaztam 😅
2023. febr. 17. 22:44
4/19 anonim válasza:
Már kipróbáltam, nekem nagyon tetszett.
5/19 microglia válasza:
Én szoktam csinálni, szívesen segítek. Amúgy szakember vagyok 😋
6/19 A kérdező kommentje:
Amúgy én is szakember vagyok. Bár talán ehhez inkább kreativitás kell mint szakmaiság 😄
2023. febr. 18. 08:53
8/19 anonim válasza:
engem is érdekelne, de már csak olyan szinten is, hogy a vizsgálóról tudom, hogy meleg és úgy érint meg, hogy akár lehetne is valami. Egy kis pluszt ad hozzá. nem kell egyből műteni csak fizikális vizsgálatok is jók kezdésnek
9/19 anonim válasza:
Már volt részem ilyen játékban páciensként, személy szerint nagyon élveztem, de sajnos nem egyszerű partnert találni ehhez. Bár ezek szerint azért nem is lehetetlen...
10/19 anonim válasza:
Egyszer volt benne részem. Azt hittem tetszeni fog, de nem így történt. Nem tartott sokáig a vizsgálat, mert megmondtam, hogy nem szeretném folytatni. Utólag rájöttem, hogy maga az orvosi szakmát tartom szexinek, nem pedig a roleplayt. 😂
Ettől függetlenül, igen, van akit ez izgat, nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!