Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek volna igény ilyesmire?
Figyelt kérdés
Eddig még csak női verzióban hallottam a meztelen takarításról, arra gondoltam hogy (ugyan hetero vagyok, de engem nem zavarna ha más megnéz) huszonéves, átlag magas, vékony srácként volna-e erre kereslet? Nem vagyok valami kifejezetten jóképű, de néhány, szexualitás kategóriában adott válaszom miatt privátban már kaptam néhány ajánlatot meleg srácoktól, amit természetesen hetero emberként nem tudtam elfogadni, de ezért arra gondoltam, hogy ha ilyet csinálnék, inkább ezen a téren próbálkoznék, mint a nőknél.
Biztos lenne, nekem csak az a furcsa, hogy heteroként hogy mersz ilyesmibe belemenni… XD
2022. okt. 31. 20:16
2/14 anonim válasza:
az tuti, hogy jobban megfizetnének, mint a nők.
persze hogy lenne kereslet, eddig 2 ilyen srácról tudtam, egyiknek se ment rosszul. és ők is heterók, semmi szex, csakis 1-2 óra takarítás és ennyi.
2022. okt. 31. 20:17
3/14 A kérdező kommentje:
#2 jól néznek ki azok a srácok? Vagy még különösebben az se kell hozzá? Nem tudod hogy mennyit kerestek vele?
2022. okt. 31. 20:26
4/14 anonim válasza:
Miért lenne hátrány, ha a takarító fiú heteró? A nők is rendelhetnek "segítséget" a takarításhoz. :)
2022. okt. 31. 20:51
5/14 A kérdező kommentje:
#4 persze, nekem ezzel se lenne bajom, csak többnyire nem vagyok olyan jó pasi a nők számára hogy ezért fizessenek.
2022. okt. 31. 21:03
6/14 anonim válasza:
Küldesz képet? Nálam nagy a kosz. :)
2022. okt. 31. 21:28
7/14 anonim válasza:
jól néznek ki, igen, eléggé komázzák őket a csajok, az egyik ráadásul ifi válogatott sortoló, csak nagyon nincs pénze, de ezzel helyre jött. nyíltan beszél erről haveroknak :)
szóval igen, azért egy kinézet kell hozzá nyilván, mert hát az esztétika az fontos. de azért modellnek se kell lenni. fene tudja, de szerintem minél ütősebb a srác, annyival magasabb a tarifája is ...
2022. okt. 31. 21:52
8/14 anonim válasza:
te tudom, mennyit keres, legalábbis az egyikét. bár azt is mondta, hogy elég egyedi a díjszabás, mert pl hova kell mennie, mit kell csinálnia, hol és mennyi ideig. és mindent összevéve mond egy egyénre szabott árat.
2022. okt. 31. 21:54
9/14 anonim válasza:
Én melegként vállaltam be 2x szintén egy meleg pasinàl.
Nagyon tetszettem neki,de tudtára adtam ,hogy nem az esetem.
Akkora összeget mondott,hogy nem tudtam ellànàllni neki....
2022. nov. 1. 03:43
10/14 anonim válasza:
Még mindig 9es vok
Tuti lenne igény rà,viszont ha nem vagy az a kifejezetten jóképű pasi,akkor a tested legyen tökéletes....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!