Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek volna igény ilyesmire?
Figyelt kérdés
Eddig még csak női verzióban hallottam a meztelen takarításról, arra gondoltam hogy (ugyan hetero vagyok, de engem nem zavarna ha más megnéz) huszonéves, átlag magas, vékony srácként volna-e erre kereslet? Nem vagyok valami kifejezetten jóképű, de néhány, szexualitás kategóriában adott válaszom miatt privátban már kaptam néhány ajánlatot meleg srácoktól, amit természetesen hetero emberként nem tudtam elfogadni, de ezért arra gondoltam, hogy ha ilyet csinálnék, inkább ezen a téren próbálkoznék, mint a nőknél.2022. okt. 31. 19:26
11/14 anonim válasza:
Szintén átlag magas és vékony testalkatú vagyok, csak én már harmincas. Eddig nem nagyon hallottam ilyenről, de ha tényleg csak takarításról van szó, mást nem kell csinálni, akkor lehet, elgondolkodnék egy ilyen ajánlaton. Persze azon is múlik, mennyit lehet keresni egy-egy alkalommal. Amúgy ez hogyan működik ilyenkor? Az oké, hogy neked pucéran kell lenni végig, de a megrendelő közben mit csinál? Ő felöltözve néz téged? Vagy beszélgettek? Esetleg veri magának?...
12/14 anonim válasza:
Hát, ahogy a saját lakásomat nézem, kb. 3 óra alatt végeztem a porszívózással ás a felmosással. Szerencsére a vendégeim csak estefele jönnek, mert a portörlésre és a pókhálózásra nem maradt időm. (Írom ezt 14 órakor és kb. 10-kor álltam neki a takarításnak.)
A 11-es hozzászólónak is reagálva: szerintem qrvára mindegy, meztelen vagy nesztelen vagy-e, a Rákóczi úton vagy a Nagykörúton egy háromszobás, 4 méter belmagasságú lakásban a tulaj nem hiszem, hogy veri, hanem vagy a létrát tartja, vagy egyéb másban segít, mert ő is tudja, hogy normális időben ilyen lakásban végezni nem lehet...
14/14 anonim válasza:
Ha esetleg valakinél takarítani kell én vállalom. Hölgyek jelentkezési várom. Jelige: munkaruhám nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!