Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vágyom ennyire arra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom ennyire arra a pasira akit itt ismertem meg?

Figyelt kérdés
Első szexpartneremként ismertem meg itt. Nagyon kedves volt és tudott csókolni. 29-nek mondta magát de tudom hogy idősebb. Ez nem zavart hisz nagyon jó volt a farka, a simogatás, a bújás meg minden. Nem volt helyes sőt izmos se. Csak egy vékony de nagyon is aktív pasi. Azonban egy talink után bunkó voltam vele mert a tanácsa alapján ismerkedni kezdtem és hát mivel új voltam jött a sok levél. Ma már tudom igaza van hogy sok a kamu. Akkor közöltem vele hogy azért mert őt offolta sok pasi nem jelenti hogy kamu. Persze elmagyarázta mikre figyeljek de nem hatott meg. Hamar beláttam hogy a tanácsai hasznosak és jók de addigra nagyon sok dolgot mondtam. Majd elnézést kértem. Azonban legutóbb közölte ne keressem mert nem becsülöm meg őt. Igaza volt. Vajon amiatt vágyom rá ennyire mert az első szexem vele volt? Vagy mert jó a szexben? Vagy inkább amiatt hogy offolt és az egóm sérti? Vagy ezek mind? Szerintetek mivel lehetne kenegesztelni?
2023. márc. 18. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A srác,akivel ezt tetted,korrekt volt főleg saját magával szemben.

Én is voltam hasonló helyzetben,nálam is záróra volt .Egyszer van alkalom,nem mindenki olyan, hogy vár,és elnéz sok mindent.

2023. márc. 18. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Buktad a pasit a hülyeséged miatt, tanulj belőle.
2023. márc. 18. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:
De a kérdés a miért akarom még mindig. A 3 opció melyike miatt.
2023. márc. 18. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindig az kell az embernek,amit,vagy akit nem kaphat meg,vagy amit elszalaszott.

Érdekes tulajdonság,de ez így van mindenhol az életben..:)

Eddig mind a négy exem vissza akart jönni,újrakezdeni.Szó nem lehet róla,egyik esetben sem.Példa ez is az emberi természetre.

2023. márc. 19. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!