Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány évesen voltál elsőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen voltál elsőként fiúval?

Figyelt kérdés
Tehát hány évesen volt az első meleg szexuális élményed? A partner kora mennyi volt?
2023. márc. 17. 12:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly, én 28 másik srác meg olyan 24.
2023. márc. 17. 12:13
 2/20 Jani Belucci ***** válasza:
88%
11 és 11. Gyerekkori legjobb barátommal történt, szexeltünk párszor még utána kb 1 évig. Aztán beközölte, hogy ő a lányokat szereti inkább, és azután megromlott a kapcsolatunk, el is költöztek. Azóta neki felesége van meg gyereke. Csak később, 20 évesen szexeltem újra fiúval, mert küzdöttem én is magammal.
2023. márc. 17. 12:21
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Első és egyetlen alkalom, én 16 ő 17.
2023. márc. 17. 12:27
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
28 voltam az aktív partner 44 éves volt.
2023. márc. 17. 13:19
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
15 éves voltam. Szomszédban lakott egy nálam idősebb pasi, akiről mindenki tudta, hogy meleg. Jártam hozzá kertbe segíteni és egyszer úgy hozta a helyzet, hogy nagyon leizzadtam, mondta, hogy tusoljak le. Tusolás közben már izgatott voltam, mert valahol vonzott szexuálisan és kíváncsi is voltam. Meztelenül mentem ki és hát állt is már közben. Ő meg azonnal be is kapta, és szinte azonnal el is élveztem. Baromi jó volt! Majd mondta, hogy meg is dughatnám. Kicsit ügyetlen voltam elsőre, de hamar belejöttem ebbe is.
2023. márc. 17. 13:34
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam ez így 4 éve.
2023. márc. 17. 14:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
20 éves voltam, a partnerem 56.
2023. márc. 17. 16:44
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
16, a másik 28. Utólag visszatekintve mással akartam, máshogy és máskor, de mindegy ezt lezártam.
2023. márc. 17. 17:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
16
2023. márc. 17. 18:19
 10/20 anonim ***** válasza:
87%

Az elő meleg élményem igazán spontán volt. Húsz évesen, mikor elfogadtam magam melegként, regisztráltam Romeo-ra, de egy évig csak nézegettem a profilokat, írogattam pasiknak, ismerkedtem. Úgy gondoltam első alkalommal, olyan sráccal szeretnék együtt lenni, akivel már többször randiztam, kialakult köztünk egy erős kötődés. Szóval szerelmes szexre vágytam. Sajnos ez nem valósult meg. Egyszer aztán nagyon kanos voltam, hirtelen elhatározásból ráírtam egy átlagosnak tűnő, helyes arcú korombeli srácra, hogy szívesen leszopnám. Körülbelül negyed óra múlva már a szobámban volt a cuki gyógyszerész hallgató srác. Mondtam neki, hogy ez az első alkalom, nagyon feszült voltam, megfogta a kezem, beszélgettünk. Egy idő után kezdett alábbhagyni a feszkóm, szimpatikus volt a srác. Egyszer csak félszegen megkérdeztem, hogy megcsókolhatom e. Igent mondott, ez volt az első csókom 20 éves srácként. Simogattuk egymást csókolgattuk egymás testét, romantikus volt számomra. Nemsokára már a farkát szoptam. Azt mondta nagyon jól csinálom, el sem hitte, hogy először vettem farkat a számba. Minden remek volt, miután a számba élvezett és lenyeltem a spermáját ő is leszopott engem. Utána még összebújtunk, csókolóztunk, beszélgettünk, majd csókkal váltunk el.

Így történt, hogy egy átlagos kora őszi napon, amikor nem gondoltam, hogy bármi érdemleges történni fog, spontán módon, teljesen hirtelen felindulásomnak hála, átélhettem életem elő orális élményét, csókját, voltaképpen az első meleg kalandomat.

Azóta több kalandban is volt részem, de egyik sem volt közel sem annyira kellemes, mint az az elő teljesen spontán kalandom.

2023. márc. 18. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!