Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, hány évesen voltatok elsőként sráccal?
Figyelt kérdés
Na és aktív vagy passzví szerepben? A partneretek hány éves volt? Honnan ismerted?
ÉN 15 voltam. A srác 16. Aktív voltam. Chaten ismertem meg. sose láttam újra :D
2021. márc. 13. 11:30
1/8 anonim válasza:
14 évesek voltunk mindketten,de "csak" orál volt.
Többi várat magára.
/22/
2/8 anonim válasza:
Az első srác 14 évesen volt. De akkor még nem akartam igazán. Csak látta, hogy nézem a testét, stb. Áthívott magához. Szóba jött a maszti stb. Majd előkerült a farka. A vége meg az lett, hogy szoptam őt, ami nem esett igazán jól. Nagy volt neki plusz hamar elélvezett és sok spermája is volt nagyon amire azt mondta le kell nyelni. A srác 18 volt. Sportos, szexi, stb. Később ez 3x még megtörtént. Mindig megígérte hogy majd ő is leszop, de egyszer se történt meg. Aztán így mivel nem élveztem a dolgot (bár állt a farkam közbe) így hagytam a dolgot. 16 évesen volt hogy engem is leszoptak. Aztán rájöttem hogy az jobban tetszik. :)
3/8 anonim válasza:
17 évesek voltunk.Cumi oda-vissza és megdugtam.
4/8 anonim válasza:
27 voltam de nagyon jó volt az első.
6/8 anonim válasza:
Én 15 voltam, a srác 14. Egy suliba jártunk. Első alkalommal csak kivertük egymásnak, következőnél már cumi, aztán dugás (én aktív, ő passzív). Párszor megismételtük azóta, de költözés miatt már nem nagyon van rá lehetőség.
23/f
7/8 anonim válasza:
11 voltam, passzív. Partner 32
30/F
8/8 anonim válasza:
13 voltam, a srác 16
egy utcában laktunk és egyszer felmerült a szex és belementem
én voltam a passzív, de nem volt élvezetes az első
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!