Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért szeretnek kiírni olyan elvárásokat társkeresőkön, amiket igazából nem is várnak el? Nem veszik észre, hogy a saját társkeresési esélyeiket rontják ezzel?
Legutóbb rámírt valaki, hogy szexelne velem. A profilszövegében az volt, hogy légy tisztelettudó. Mondtam neki, hogy nem vagyok tisztelettudó, úgyhogy nem egymást keressük. Erre meg elkezdett magyarázkodni.
Mondjátok el, hasonló emberek, hogy nektek mi jár a fejetekben az ilyen szövegek kiírásakor.
Talán az a bibi,hogy az embereknek "csak" elvárásaik vannak, de mindig mások felé !
Maguk felé pedig nincsenek igényeik,mégpedig a legtöbbször az,hogy ma magammal szemben igényes vagyok és tudom,tisztában vagyok vele, hogy mit adhatok másnak, akkor ne várjak el mástól ezerszer többet és jobbat.
A társkeresés maga pedig már régen nem az, ami a szó igazi jelentése. Szexpartnert keresnek a legtöbben, de azt is azonnal,hellyel és persze szuper pasit.
A társkeresés ennél bővebben több, mert a társ is jóval többet jelent,illetve kellene, hogy jelentsen !
Igen, van amikor a dagadt, szőrös, öreg kiírja, hogy légy fiatal és sportos (így, felszólító módban). De ezt azért csinálja, mert ő tenyleg ilyen, nem képes olyannal szexelni aki nem tökéletes.
Viszont vannak azok, akik kiírják, hogy légy fiatal és sportos majd ráírnak a jóképű, de nem sportos fiúkra. Nem ismerik a szavak jelentését? Vagy a saját ízlésükkel sincsenek tisztában?
Egyrészt a 2-esbe írt kérdésedre azért nem tudok válaszolni,mert nem vagyok dagadt,szőrös,öreg és ha ilyen lennék,akkor sem várnék el szép fiatalokat magamnak.
Másrészt pedig nagyon meglepődnél, ha tudnád, mennyi jóképű fiatal van,aki pont ilyen öregekre vágyik ..
Ízlések és pofonok ugye...
# 1
Lehet nyers leszek, és fix, hogy lepontoznak de megszoktam.
A melegek nagy többsége ( tisztelet a kivételnek ) a farkat/feneket nézi, és nem azt akihez tartozik.
A másik oka, hogy mindegy kivel csak legyen valaki. Mert vágynak a szexre.
Nekem ez a meglátásom.
Rám is írt már olyan aki hetero-nak tünrette fel magát. Aztán ecsetelte, hogy így szopna meg úgy.
A másik, amikor rám ír valaki, aki pl Aktív-ként hivatkozik magára, aztán be kérdez, hogy én megdugnám e őt.
Ilyen ez, el kell engedni.
"A melegek nagy többsége ( tisztelet a kivételnek ) a farkat/feneket nézi, és nem azt akihez tartozik.
A másik oka, hogy mindegy kivel csak legyen valaki. Mert vágynak a szexre."
Hát nem tudom, véletlenül nem biszexek lehettek azok akikkel összefutottál? (Na nem mintha az összes bi ilyen lenne kivétel nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!