Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Strandon vagy uszodában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon vagy uszodában milyen élményeid voltak?

Figyelt kérdés
nov. 15. 06:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején a Széchenyi fürdőben férfi napon a kötényem alá nyúltak, kiverték a farkam utána felvittek a wc- be és megdugtak.
nov. 15. 06:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam a zuhanyzóban kiverni, de még semmi nem volt
nov. 15. 07:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem strandon vagy uszodában, de szaunában , sötétben kiverték nekem. Nem ismertem.
nov. 15. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
"Véletlenül" hozzáért egy fiú a gatyámhoz a vízben, aztán...😊
nov. 15. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos nem volt még semmi. :(
nov. 15. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Felállt a farkam egy fickó láttán és nagyon kínos volt.

Ja, nem ilyen élményekre gondolsz? Bocs, engem még nem szoptak le a pezsgőfürdőben, és a szaunában se 69-eztem 10/10-es csávókkal. 😢

nov. 15. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
50 éves vagyok kb egy éve egy hatvanas pasi elkezdett nézni felállt a farkam odajött megfogta a farkam és kiverte majd lenyalatta az ondóm a kezéről aztán annyit mondott most pedig köszönd meg az uradnak majd sarkon fordult és elment én pedig csak álltam ott, a mai napig sajnálom hogy nem mentem utána, azóta is arról fantáziálgatok, hogy van egy hatvanas pasi aki parancsol utasít.
nov. 15. 17:49
 8/9 Kajak53 ***** válasza:
100%
A Ráczfürdőben a 70-es évek közepén a gőzben egy vadidegen pasi beavatott. Először meg akartam ölni, mikor bekapta, de aztán rajöttem, hogy minimum bi vagyok, mert nagyon élveztem.
nov. 16. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
12 éves koromtól jártam gyógyúszásra. Nem szerettem. Korosztályban 18 éves korig voltak fiúk. Az én csoportomban volt egy idősebb srác. Mindig szivatta az embereket. Sajnos én is áldozata voltam. 14 voltam mikor elvette a ruháimat és nem tudtam öltözni. A másik csoport aki jött abban 1 fiú volt így tudta mindjárt indul az új óra és senki nem veszi észre, hogy mi zajlik az öltözőben. A lényeghez érve közölte szopjam le. Én sokkolódva álltam ott. Az események lényege hogy pár pofon után már előtte térdeltem és szoptam. Ez a story később annyiban változott meg ezután, hogy azt mondta ha nem teszem meg elmondja 2 haveromnak. Mivel én sem akartam, hogy ez kiderüljön mert szégyeltem így nem mondtam én se senkinek. Annyit tettem, hogy amikor tudtam beteg voltam, stb. Így összesen 6 alkalom volt mikor újra ott volt. Volt, hogy gyorsan átöltöztem mert beértem, stb. Azonban nem értem el semmit vele. Szólt, hogy várjak mert akar valamit kérdezni. Tudtam ha nem teszem meg elmondja... Hála égnek a második félévben új órarend lett és más időpontban kellett menni az úszásra. Így többször nem kerültem vele össze. Azonban azt gondolom ez az oka annak hogy meleg lettem és annak is hogy aktív és nem passzív. Azóta se szeretek szopni. Előttem van az emlék ahogy szopom vagy épp dugja a szám és az a töménytelenül sok sperma. Azt hiszem a leginkább azt utáltam, hogy maga az élvezés hosszú volt. A szopás része kb 3 perc de maga az élvezés 1 perc. Csak jött jött jött jött jött jött jött a sperma és mikor azt hitted vége még egy kicsi még egy kicsi. Azt már az elsőnél közölte hogy nyeljem le. Amúgy a betegeskedés is midig úgy volt kb hogy 1 úszás után 1-2 nappal lett torok bajom. Gondolom pszichésen is lehetett. Ezt amúgy senkinek nem meséltem el soha. Egyszer pár éve szembe jött a csávó. Azonban az a vicc, hogy így sok év elteltével is félelem fogott el, pedig felnőttként már más lenne oda menni hozzá. Mégis inkább féltem.
nov. 16. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!