Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen probléma uszodában,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen probléma uszodában, fürdőben normális?

Figyelt kérdés

Nem hordok strandra, fürdőkbe hosszú szárú fürdőnadrágot, mert zavar, hogy a vízben lebeg a combomon, meg hogy a csomagom is mozog, valamint egyenesen fájdalom, ahogy kijőve a hideg szára rátapad a combomra. Uszodában meg alapból nem azt hordanak az emberek, hanem rendes fecske fazonút. Ez eddig rendben is lenne, de kb 11-12 éves korom óta minden alkalommal, amikor felhúzom, egyből feláll és elég sokszor van merevedésem közben is. Alsónak csak ritkán hordok fecskét, inkább rendes boxert, de abban nem szokott ilyen lenni.

Ez átlagos? Mert másoknak nem szoktam látni, hogy áll, vagy csak kicsi nekik. Mit lehet ezzel kezdeni? Valami tipp? 22f

2021. dec. 10. 20:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, de merre úszol, mert megnézném 😋
2021. dec. 10. 21:00
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagy szám, próbálom úgy állítani, hogy ne látszódjon! :D ha időben, akkor lefelé és reménykedem, hogy nem esik ki alul, ha késő, akkor oldalra megy és akkor nagyon látszik
2021. dec. 10. 21:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Látod ez valakinek rendesen tetszik!:D
2021. dec. 10. 23:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
hat van ez igy,,en is utalom a hosszu szárut es nekem is hamar feláll...de nekem pl kifejezetten tetszik az uszodai fecske,,uszokon vizilabdasokon..zuhanyzoban is nem egyszer láttam mar állo dakot,,sokaknak feláll fürdés közbe,,szerintem nem gáz..nekem tetszik
2021. dec. 11. 09:08
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Van boxer fazonú szoros úszónadrág. Én is olyat hordok. Az valahogy jobban elrejti a csomagot. Használj te is olyat.
2021. dec. 11. 13:46
 6/20 anonim ***** válasza:
92%

A fecskétől nekem is szinte folyton áll, így nem merek azt hordani az uszodában, helyette boxer fazonú, szoros úszónadrágot veszek fel, amit az előttem szóló is írt. Ellenben másokon IMÁDOM látni a fecskét. :D

26/F

2021. dec. 11. 14:44
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Szívesen néznék én is ilyeneket! Kérdező! Melyik uszoda?
2021. dec. 11. 15:02
 8/20 A kérdező kommentje:
Áhh, a feszülős boxert alapból utálom:/ de megnyugtató, hogy másoknak is feláll. Zuhanyzóban én is látok sokaknál álló farkat, az természetes már szinte😅
2021. dec. 11. 15:42
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező!

Gondolom, vannak meleg gondolataid...

2021. dec. 12. 01:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok uszodába, de strandon nagyon sokat áll a farkam. Az a rengeteg félmeztelen pasi... Nem győzöm nézni őket. 😋😁
2021. dec. 12. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!