Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen probléma uszodában,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen probléma uszodában, fürdőben normális?

Figyelt kérdés

Nem hordok strandra, fürdőkbe hosszú szárú fürdőnadrágot, mert zavar, hogy a vízben lebeg a combomon, meg hogy a csomagom is mozog, valamint egyenesen fájdalom, ahogy kijőve a hideg szára rátapad a combomra. Uszodában meg alapból nem azt hordanak az emberek, hanem rendes fecske fazonút. Ez eddig rendben is lenne, de kb 11-12 éves korom óta minden alkalommal, amikor felhúzom, egyből feláll és elég sokszor van merevedésem közben is. Alsónak csak ritkán hordok fecskét, inkább rendes boxert, de abban nem szokott ilyen lenni.

Ez átlagos? Mert másoknak nem szoktam látni, hogy áll, vagy csak kicsi nekik. Mit lehet ezzel kezdeni? Valami tipp? 22f

2021. dec. 10. 20:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gyakran feláll,zavar,de igyekszem nem foglalkozni vele. Másnál is láttam már merevedést, a zuhanyzóban is.
2021. dec. 12. 12:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is hagyományos úszónadrágot hordok, mert azt szeretem. Nekem is sokszor feláll és olyankor látszik is. Nem foglalkozom vele. Másnál is láttam előfordulni. Soha senki nem adott hangot hogy zavarná. Nem meztelenül mutogatom és nem kötelező senkinek a lábam közét nézni. Ha mégis megteszi, fogadja el amit lát.
2021. dec. 12. 14:21
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató:)
2021. dec. 13. 19:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond hidd el én is úsztam kis koromtol és volt pár kínos sztori
2021. dec. 13. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Régebben én is gondba voltam a fürdő gatyákal, műszálas nem bírom, ki pirosodik a combom, laza pamut rövid gatya az jó,Csak akkor ott igen valóban vizesen látszik minden nehezeben is szárad, így arra a megoldásra jutottam hogy farmer nadrág szára le lett vágva kb boxer alsó méretűre, így lett fürdő short, csak pozitív a használata nem látszódik ki úgy a forma vizesen nem irritálja a bőröm, és hamar meg is szárad, a leg jobb fürdő gatya megoldás.
2021. dec. 13. 21:22
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is fel szokott, mondjuk nekem hosszúszárúval nem volt gond, oldalrahúzom úgy nem tűnik fel.

Fecskét kipróbálnám, de alapból nagy a csomag, plusz ha feláll az is sok plusz lenne és félnék h valahol kicsúszna.

2021. dec. 30. 00:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs ezzel semmi gond, nyugi.

Sajnos (vagy nem sajnos) de ez mindenkivel megtörténik párszor. Ha valaki nem tudja ezt kulturaltan toleralni ha meglátja, az őt minősíti, nem téged.

Én próbáltam már szinte mindenféle úszónadrágot, és mindegyiknek vannak hátulütői... Csak mérlegelni kell, hogy neked mi fontosabb.

2021. dec. 30. 01:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Amit most találtam, az vízilabdás gatya, vastag közepén, úgyhogy biztos nem esik ki belőle, meg vastag az anyaga, ami picit gátolja, hogy túl körvonalas legyen😃
2021. dec. 31. 12:44
 19/20 anonim ***** válasza:
78%

Én is testhezálló boxer fazonúfürdőnadrágpt hordok

Elég jól kirajzolódik benne a farkam de hadnézzék a csajok

Zuhanyzóba meg a melegvíztől mindig feláll. Már egészen megszoktam úgyhogy simán elmegyek álló dákóval a szekrémyekig is

2022. febr. 11. 21:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az anyaga miatt de jah én is így vagyok vele. Sajnos amúgy is a gyengém a fecske fazon ha hordom vagy ha látom szóval... :D
2022. márc. 17. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!