Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen probléma uszodában, fürdőben normális?
Nem hordok strandra, fürdőkbe hosszú szárú fürdőnadrágot, mert zavar, hogy a vízben lebeg a combomon, meg hogy a csomagom is mozog, valamint egyenesen fájdalom, ahogy kijőve a hideg szára rátapad a combomra. Uszodában meg alapból nem azt hordanak az emberek, hanem rendes fecske fazonút. Ez eddig rendben is lenne, de kb 11-12 éves korom óta minden alkalommal, amikor felhúzom, egyből feláll és elég sokszor van merevedésem közben is. Alsónak csak ritkán hordok fecskét, inkább rendes boxert, de abban nem szokott ilyen lenni.
Ez átlagos? Mert másoknak nem szoktam látni, hogy áll, vagy csak kicsi nekik. Mit lehet ezzel kezdeni? Valami tipp? 22f
Nekem is fel szokott, mondjuk nekem hosszúszárúval nem volt gond, oldalrahúzom úgy nem tűnik fel.
Fecskét kipróbálnám, de alapból nagy a csomag, plusz ha feláll az is sok plusz lenne és félnék h valahol kicsúszna.
Szerintem sincs ezzel semmi gond, nyugi.
Sajnos (vagy nem sajnos) de ez mindenkivel megtörténik párszor. Ha valaki nem tudja ezt kulturaltan toleralni ha meglátja, az őt minősíti, nem téged.
Én próbáltam már szinte mindenféle úszónadrágot, és mindegyiknek vannak hátulütői... Csak mérlegelni kell, hogy neked mi fontosabb.
Én is testhezálló boxer fazonúfürdőnadrágpt hordok
Elég jól kirajzolódik benne a farkam de hadnézzék a csajok
Zuhanyzóba meg a melegvíztől mindig feláll. Már egészen megszoktam úgyhogy simán elmegyek álló dákóval a szekrémyekig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!