Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmennél ebbe az uszodába?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennél ebbe az uszodába?

Figyelt kérdés

Egyik haverom az év elején többnapos vendégségbe hívott. Egyik este azt mondta, hogy elmenne uszodába vele tartok-e? Mondtam, hogy igen, egy kis uszodába mentünk egy medence mellette szauna.

Fürdőzés után az öltöző felé vettünk az irányt az öltöző szekrényt kinyitottuk elővettük, a tusfürdőt fürdőrucit le, aztán vállunkra dobott törölközővel mentük a tusolóba.

Éppen három huszonéves srác tusolt teljesen meztelenül beszélgetésükből kivettük, hogy egyetemisták. Azonban három zuhany fej volt így várakoznunk kellett.

A zuhanyzóban a falon három zuhanyfej van válaszfal nélkül, és a zuhanytálcák a padló szintjétől kb 50-60 cm-rel meg vannak emelve, így ha várakozol az előtted zuhanyozó srácok nemi szerve feneke kb. fejmagasságban van veled zacsijukat akár alulról is láthatod kész urológiai tanulmány.

Nem voltak szégyenlősek tusfürdővel kenték magukat közben beszélgettek. Az egyik vékony szőke srác volt nagy húsfarokkal logó zacsival, amikor megfordult, és a lábát szappanozta sima fehér feneke jól szétnyílt. A másik zömök gombafejű srác volt,rövid vaskos farokkal telt zacsival, fanasztikusan jó segge volt telt, gömbölyű hosszú vágás a farpofái között, amikor behajolt öklömnyi herezacskó a combjai között. A harmadik alacsony srác volt pici fütyivel dió nagyságú zacsival kicsi kerek fenék vékony csíkkal.

Haverom mondta, hogy az uszodába sok fiatal jár a tusoló 100%-ban nudista, senki sem zuhanyozik fürdőruhában, egyszer egy tini srác próbálkozott, de beszóltak neki „otthon is gatyában zuhanyozol” aztán levetette, egy másik fiú meg zuhanyozás nélkül akart elmenni, de az öltözős rászólt kötelező a zuhanyozás a fiú ledobta a gatyát, és ment tusolni.

Ha egy srác ebben az uszodába megy, el kell fogadnia a közös meztelen zuhanyozást.

okt. 22. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még olyan uszodáról,ahol kötelező lenne a zuhanyzás,de mivel úgyis mindig zuhanyzok,nekem semmi problémát nem okozna
okt. 22. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Eltekintve attól, hogy kamu az egész, természetesen minden uszodában kötelező az alapos zuhanyzás úszás előtt (úszás után mindenkire rá van bízva, mit csinál), márpedig alaposan tisztálkodni csak meztelenül lehet, persze a fürdővendégek többsége tojik rá, a személyzet szintén.
okt. 22. 14:46
 3/10 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
93%

Nekem tetszik az olyan elrendezés, hogy az egyterű zuhanyozóban semmilyen akasztó, tartó nincs, csak a zuhanyrózsák. Törülközőknek az akasztók a zuhanyozó előterében vannak. Ekkor a vendégek rá vannak kényszerítve arra, hogy törülköző nélkül lépjenek be a zuhanyozóba.

A fürdőruha ettől nem okvetlenül kerül le, de arról a helyi szokások gondoskodnak. Aki nem igazodik, az egy idő után észreveszi, mi a szokás.

okt. 22. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ez melyik úszoda? vagy csak kitalált sztori?
okt. 22. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jah ez egyértelműen kamu és sajnos a gyengébb fajta.
okt. 22. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze-persze, fél méterrel meg van emelve a zuhanyzó, hogy ha valaki elcsúszik, garantáltan szétloccsanjon a feje. Nyilván ezt a hatóságok is elfogadták és abszolút balesetmentesnek találták.

Meg nyilván össze-vissza pucsítottak neked a fiúkák, persze-persze.

okt. 22. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Én simán mennék ide tusolni. És szívesen nézegetem a másikat tusolás közben.

Ez melyik fürdő?

okt. 23. 00:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
okt. 23. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egész biztosan nincs ilyen uszoda az országban, amit leírtál, de abból a szempontból mindegy is számomra, hogy mindig meztelenül szoktam zuhanyozni, és eszembe se jutna tisztálkodás nélkül felvenni a ruháimat.
okt. 23. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne teljesen kamu, elmennek én is, mivel mindig meztelenül zuhanyzók. Hol van, ha szabad megkérdezni?
okt. 29. 17:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!