Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időnként áll fel far.ad, mekkora lesz merevedve, mennyi sperma jön ki belőle mikor rá jön a szükséglet?
Figyelt kérdés
Milyen időként merevedik, mennyi sperma jön ki belőle, elégedett vagy a nemiszerveddel?nov. 15. 16:56
A kérdező szavazást indított:
Gyakran áll fel.
Ritkán áll fel.
Mindennap, sűrűn áll fel.
Nem szokott felállni
27 szavazat
1/6 anonim válasza:
Az enyém ingerek nélkül csak reggel szokott néha (párszor egy héten). 16 cm-re duzzad és kb egy teáskanálnyi jöhet ki belőle. Hetente 2-szer szoktam kielégíteni magam. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
2/6 anonim válasza:
Ha valami "rezgés" ér. Pl kocsiba vagy buszon ülök akkor feláll spontán. Napi szinten verem . Sperma mennyiség változó. 34 f
3/6 anonim válasza:
Reggel mindig van merevedésem 17 mereven. G.ci változó. Van hogy naponta kiverem. Napközbe is szokott merevedésem lenni
4/6 anonim válasza:
mostanában elég sokszor áll fel, naponta masztizok 🙂
5/6 anonim válasza:
Akkor áll igazán,ha kell használni,vagy valaki van a számba,vagy én vagyok
valakiébe.A farkincám 20.5 hosszú és sok anyagom van.
6/6 anonim válasza:
Hetenete 4x 6x áll reggelente.
Változó teljesen. 42f
Nagyon erzékeny mindenre feláll mostmar kva zavaró es ciki kamaszként poén volt...
Laza boxernadrágba nappal baromisokszor. Annak ellenére hogy akarnék valamit, nem is gondolok semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!