Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Ki hány évesen volt elsőként sráccal?
Figyelt kérdés
Most mennyi idősek vagytok?2015. nov. 8. 09:18
1/17 anonim válasza:
15 évesen 3 osztálytársam kényszerített. Azóta volt 1 srác amit én választottam...
2/17 anonim válasza:
Még sajna nem voltam sráccal, de izgat nagyon. 24 vagyok
3/17 anonim válasza:
13 évesen fogdostuk egymás farkát unokatesómmal. Aztán 14-15 évesen volt az első srácos komolyabb élmény mert leszoptak. Aztán 17 éves koromig küzdöttem ellene. Utáltam magam, a vágyaim. Ha elélveztem az egészet utáltam. Aztán 17 évesen újra volt egy srác.
4/17 anonim válasza:
nem voltam még sráccal és 22 vagyok
5/17 anonim válasza:
Én is csak mostanában kezdtem el fiúkkal ismerkedni. 25 vagyok most. Bp!
6/17 anonim válasza:
18 éves koromban volt az első. Most 19 vagyok. :)
7/17 anonim válasza:
Már 8 évesen tudtam hogy defektes vagyok 😆 13 évesen le is cumiztam egyik osztály társamat azóta is néha néha vazyok fiúkkal
9/17 anonim válasza:
Még nem voltam fiúval. 20/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!