Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már kínai vagy japán sráccal?
én egyszer voltam sráccal, oda-vissza volt szex
abban másabb h neki sokkal szőrösebb a farka az egyetemen ismertem meg
21/F
Amerikai állampolgár, de kínai, ja.
Egyetemről ismerem.
Soha senkivel nem volt olyan jó a szex, mint vele. Nagyon tudta, mit csinál, nagyon szép farka volt, remek állóképességgel, átlagosan 4-szer volt orgazmusom egy menet alatt.
Persze ez inkább személy, mint nemzetiség függő, elég ostoba dolog lenne egy tapasztalat alapján bekategorizálni fél kelet-ázsiát.
24L
nekem is nagyon bejönnek a fiatal ázsiaiak, ha kicsit mosolygósak. -olyan kis fiatalnak látszanak, nekem az jó:-p
de eddig sajnos csak egyszer voltam grindrről, és valójában az sem volt srác, inkább pasi talán 30 körül. Valóban kisebb farka volt, de ez nem zavart és ő volt az aktív, és ez nekem bejött:-) de gyorsan elment, sajnos sietnie kellett valami hülye program miatt:-//
Azóta ugyan találkoztam 1-2 ázsiaival, de annyira nem jöttem be nekik, az egyik kifejezetten bunkó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!