Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy csak 1x próbálja ki az ember sráccal és többé nem?
Ez engem is érdekel. (én végül is lányokkal lennék így, kevés lány vonz, nem is annyira testi vonzalom, hanem szimpátia miatt)
Nnapersze vannak azok az esetek, amikor "nincs ló, szamár is jó", de te nem erre gondolsz.
Egyik alapfeltételezés, hogy a "heteró de kíváncsi" létezik-e, vagy mindig valójában biszex srácokat takar.
Mondjuk egy homofób társadalomban nehéz ezt mint tömegjelenséget elképzelni, de...
innen volt már valaki így, hogy kiprobálta és rájött, h nem jön be neki...?
Hát szerintem több ilyen létezhet.
Lehet olyan hogy főleg csajok vonzanak, de kíváncsi vagy milyen lehet fiúval. Ez az a eset ahol 1 alkalom után már nem akarsz többet fiúval lenni.
Aztán lehet h a lányok is vonzanak szexuálisan és a fiúk is, akkor biszex vagy.
És ha csak a férfiak vonzanak szexuálisan akkor pedig meleg vagy. De arról is beszélhetnénk h kinek miért nem tetszett, pl egy melegnek ha nem tetszett fiúval akkor nagy valószínűséggel rossz személyt választót, és azért nem jött neki be, szóval a egész képet kéne nézni ha már valaki leírja a tapasztalatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!