Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex tényleg csak addig olyan nagyon nagy szám, míg nem próbálja az ember?
jó persze hogy jó nagyon és élvezetes de én is míg szűz voltam megbolondultam sóvárogtam h nem élhetem át sosem azt a valószínüleg csodálatos érzést.
most meg valahogy minden megváltozott. Nagyon szeretem de ez most már valahogy természetes lett addig meg elérhetetlennek tűnt.
amúgy 13 hónapja nem vagyok szűz
23/F
Volt már orgazmusod? Volt már több is egymás után? Érezted már azt, hogy odahajolsz a párodhoz és ha a bőre illatától már át is nedvesedett a puncid és nem bírsz magaddal? Érezted ugyanezt csak úgy magadtól, mondjuk amikor épp utazol? Érezted azt, hogy szeretkezés után minden olyan nyugodt, csendes és békés? Érezted azt, hogy nap közben leírhatatlan boldogság kerít hatalmába, ha csak a párodra gondolsz?
Ha csak egyre is nemmel válaszoltál, akkor korai még a szexet temetned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!