Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg fiúk! Ti hány évesen voltatok elsőként fiúval?
Figyelt kérdés
Előtte nem örlődtetek? Én a huszaséveim végén járok és mostanság erősödött bennem a vágy. Ti elmondanátok a találkozón a másik srácnak, hogy ilyen idősen ő lesz az első fiú mert eddig csajok voltak?2020. márc. 6. 09:03
2/12 anonim válasza:
20
Nem volt örlődés, izgatott a dolog
Mond el persze, hogy neked ő lesz az első, nem ciki az
4/12 anonim válasza:
Én is hasonló korban vagyok, illetve így örlődöm ezen, mert bár kipróbálnám nagyon, de nehezen merek belevágni.
Egyébként elmondanám, hogy még nem voltam fiúval. Szerintem elég sok bi van ezzel így.
5/12 anonim válasza:
Mintha magam olvasnám. Idei tervem, hogy kipróbálom fiúval is.:) Én nem szólok majd hisz nem lehet nagyon más sráccal.
6/12 anonim válasza:
15 évesen! Érdekes volt és utána napi szinten csináltuk. Könyvtárból ismertem és mindig egyedül volt otthon este 6ig. Jópárszor lesz-pott. Meg volt egy pénisz masszázs amit csinált. A mai napig azt nagyon szeretem.
7/12 anonim válasza:
16 évesen de akkor nem én akartam. Aztán 19 évesen magamtól.
Én elmondanám a talin...
8/12 anonim válasza:
26 vagyok, még nem voltam, de nagy vágyam
9/12 anonim válasza:
Miért is kellene titkolni akinek első lenne? Nincs is tágítva, az aktív nem figyel eléggé fájhat rendesen
10/12 A kérdező kommentje:
Aktív lennék! :)
2020. márc. 6. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!