Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aspergeresként van esélyem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aspergeresként van esélyem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Már régóta próbálkozok, de lévén hogy sokkal nehezebben közeledek, nyílok meg a másik felé, és teljesen más a gondolkodás menetem mint egy átlag emebernek,nem megy pedig vágyok rá.Hetóként talán könnyebb lenne, de velem kicseszett az élet :/

20/f

2020. márc. 5. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Heteró ként se lenne könnyebb,
2020. márc. 5. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolatok miatt egyébként is mindennapos itt a sírás, mert az elsöprő töbség nem akar, főképp 20évesen.

Csak kalandozni.

Ha fenn vagy a társkeresőn ott is leírod, hogy ez van neked több idő kell míg megnyilsz, előbb utóbb csak akad valaki.

2020. márc. 5. 13:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás kell hozzá meg türelem.én nem tartom gáznak.
2020. márc. 5. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs vele semmi baj. Én véleményem is az hogy társkeresőn írd oda hogy párkapcsolatot keresel, és hogy aspergered van és írd oda hogy mit is jelent mert sokan nem is tudják mi ez. Amúgy ebben az a előny hogy olyanok nem fognak neked írni akik csak egyszeri alkalomra vágynak, mivel h nehezen ismerkedsz és idő kell neked hogy megbíz valakiben, szerintem ezzel együtt lehet élni. Persze nem mondom hogy könnyű, mert olyan ember akinek soha sem volt ilyen vagy ehez hasonló problémája soha nem tudja milyenek lehetnek a mindennapjaid, nekem szociális fobiám van, amit kezeltetek, de napi szinten azzal a véleménnyel találkozok hogy csak le kel győznöm a félelmet, mert csak a fejemben van, amire már magamtól is rájöttem. De nem ilyen egyszerű, ha ilyen egyszerű lenne akkor nem létezne ez a fobia, és el sem tudják képzelni milyen szorongások gyötrik az életem nap mint nap, hál isten gyógyítható.
2020. márc. 5. 23:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne lenne? Valakinek pont ugy leszel jo, ahogy vagy:) Osszessegeben viszont tenylegesen kicsi az esely ma egy normalis kapcsolatra mivel mindenki felszines es a kalandokat keresi. De csak ez ne tartson vissza teged, sok sikert!:)
2020. márc. 6. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
aki nézi az Agymenőket pontosan tisztában van vele, milyen egy aspergeres
2020. márc. 6. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért milyen szerinted egy aspergeres?

Összességében ha valaki aspergeres, ha nem, mindenkinek vannak bizonyos egyediségei.

2020. márc. 6. 10:54
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg én is az vagyok (sosem voltam diagnosztizálva, de illik rám szinte minden tünet), úgyhogy nem vagy egyedül :) Beszélgethetünk, ha gondolod. 20/F
2020. márc. 6. 11:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem lenne kizáró ok, bár én már nem nagyon szoktam ismerkedni.

25/F

2020. márc. 6. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Van
2023. febr. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!