Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már senki nem vevő párkapcsolatra? Csak baxni akar?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 18:50
4/12 anonim válasza:
Elég sokan vevőek rá. Bár én nem tudom, hogyan lehet úgy kapcsolatot akarni, hogy azt sem tudják mi fán terem a másik, de sokan akarják ettől függetlenül.
5/12 anonim válasza:
Kezdőként alapjáraton mindenki kapcsolatra, társra vágyik, de a sok sikertelenségtől a többségük elkurvul.
6/12 anonim válasza:
Csak a kapcsolat szamomra!:) Kaland egyaltalan nem jatszik😅
8/12 anonim válasza:
ha csak baxni akar oka van...
nem vagy alkalmas egy kapcsolatra a szemében.
bizonyítsd (de ne szexel)
9/12 anonim válasza:
Nalam pont forditva. Elso a parkapcsolat lenne es ha van bizalom, van erzelmi kotodes akkor max a tobbi. Tul nagyok az igenyeim ezek szerint ugyanis lehet eppen ezert nincs senkim:D amugy igen, ma mar csak a testiseg, a szexualitas a lenyeg mindenkinek, szerintem ez kiabrandito...
10/12 anonim válasza:
Sajnos a párkapcsolat már kimegy a divatból. Ismerős párok,akik több éve élnek, vagy harmadikat vettek be, vagy ide-oda mennek, egymás tudtával.Így elég képmutató egyutt élni, szerintem.
De mikor ismerkedni próbálok és elmondom, hogy udvarlós vagyok, szeretem a romantikát, a beszélgetést, a gyengédséget, érzékiséget, akkor kihűl a beszélgetés,és szó nélkul mind eltűnik.....mert ugye viszket neki és ezen segíteni kell, azonnal.
Csak azt nem értem,akkor miért ír rám,ha szexet akar ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!