Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy szex után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szex után senki nem akar ilyesmit?

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy ha elélveznek az emberek, akkor hirtelen megváltoznak. Eszükbe jut, hogy el kéne menniük, stb. Mindenféle kifogás. Én meg igényelnék, egy kis bújást, akár 5-10 perc semmittevést és csak feküdni az ágyban és aztán léphetnénk. Csak így valahogy olyan furának érzem. Nem értem, hogy miért csak nekem van ilyen igényem. Aktív vagyok amúgy, csak mert a leírás alapján gondolom passzívra tippel mindenki.
2016. febr. 22. 00:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is aktív vagyok, ugyanilyen igényekkel... Számomra is csalódást okoznak az ilyen emberek, aki azonnal lelépnek :/
2016. febr. 22. 00:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert a SENKI nem a párod, aki veled lakik és szeret téged. Egy dugásra kellettél neki, azt megkapta.
2016. febr. 22. 00:19
 3/18 A kérdező kommentje:
Én eleve nem 1 dugásra keresek soha, hanem ha lehet rendszeres talikra. Meg szerintem ettől még lelkileg fura, akinek nincs erre igénye.
2016. febr. 22. 00:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

alkalmi szex után szerintem ne csodálkozz. párkapcsolatban azért ez tök más. amikor csak összejártam szexelni meg valakihez felmentem buli után, egyből mentem is el.. vagy ha ott aludtam, akkor is húztam el másnap. nem vágytam szeretgetésre, mert eszembe jutott, hogy igazából nem ezt akarnám. nem tőle. nem így. ez van, bújást, törődést ne ilyen kapcsolatoktól várj.

22, passzív

2016. febr. 22. 00:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a #3-asnak igaza van. Az "élvezzük együtt a csendet" program sajnos a komoly kapcsolatok sajátja, a rendszeres együttlét pedig nem "komoly".
2016. febr. 22. 00:33
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet én vagyok a kivétel, de volt már olyan partnerem, akivel ez ment és működött. Csak ritka. Megjegyzem akivel működött, azokkal sokszor is voltunk együtt.
2016. febr. 22. 00:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én kezdő vagyok és én is aktív akarok majd lenni, de én is szeretném, ha lenne simi, stb a végén. Pedig kapcsolatot NEM szeretnék. Szóval most kicsit lehangolt, amiket olvastam.
2016. febr. 22. 00:35
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is mukodhet, persze mondjuk nem a masodik, hanem a hatodik tali utan:) nekem volt egy ilyen dugos haverom, jol ereztem vele magam nagyon:))
2016. febr. 22. 00:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
ha volt ilyen, akkor meg miért írod, hogy senki nem akar?:DDD
2016. febr. 22. 00:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Gondolom azért írja, mert többnyire nem akarnak. Amúgy én is ezt tapasztalom. Nekem mondjuk nem hiányzik annyira, tehát nem gáz. Azonban szerintem se rossz dolog. Ha nem is bújnak össze akkor is csak kicsit 1-2 percet semmit csinálni és aztán mehet mindenki ahova akar jól tud esni. Én pl ilyenkor elmegyek zuhanyozni ha lehet és akkor csak magam vagyok. Bár nem mindig mert volt, hogy utánam jött a srác és a fürdésből más lett :D
2016. febr. 22. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!