Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a férfiak ne csak az aranyos lányt lássák bennem, hanem a nőt is? Senki nem akar járni velem.21L
"Senki nem akar járni velem."
Mese habbal. Ne haragudj, de ha igaz, amit az alkérdésben kifejtesz, akkor kb. főnyeremény lehetsz. És a főnyereményt mindig elviszik.
Pedig az aranyos lányokat a többség szereti.
Én legalábbis igen.
Hat lehet szepen mosolyogsz, de megsem vagy csinos, szep...
Mar bocsanat.
Esetleg egy kepet kuldenel magadrol? Akar privatban is johet.
Amugy ha nem vagy szep ne ijedj meg, nem lehet szep mindenki, egy kis smink, stilus, igenyesseg es mindenki szep lesz. Csak nezd meg a youtube videokat.
Hát érdekes, én pedig eddig úgy tapasztaltam, hogy az erotikusabb töltöttségű nőkre hajtanak inkább a férfiak.
Azt szokták mondani, hogy szép, aranyos lány vagy. És akkor kb itt meg is áll minden, nem lépnek tovább.Én meg nem merek, mert félek az elutasítástól.
Kaptam már azért pozitív véleményeket fiúktól, lányoktól, innen-onnan. Ha belenézek a tükörbe én teljesen megvagyok magammal elégedve akár arcilag, akár alkatilag.
De egy idő után mire megy az ember a pozitív véleményekkel, ha azokat "nem tudom kihasználni"? Nekem elég lenne, ha csak egy ember mondaná azt, hogy szép vagy, tetszel, stb, például reggel, felkeléskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!