Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a férfiak ne csak az aranyos lányt lássák bennem, hanem a nőt is? Senki nem akar járni velem.21L
#9 Mégis hogyan?
#10 Ez nem igaz. Bárkivel szívesen beszélgetek, ha az illető komolyan vesz engem és magát a beszélgetést is. Tehát nem csak egy perverz valaki, aki csak azért jópofizik, hogy megdönthessen, mert ezen az oldalon sok ilyen van.
Ráírtam hogy küldjön egy képet magáról...
De nem jött semmi szerintem ez egy troll kérdés.
(Eléggé valószínűtlennek találom hogy egy 21 éves lány senkinek nem tetszik.)
Nem egy helyen dolgozunk véletlenül? Nagyon illik a leírás az egyik kolléganőmre.
Csillogó barna szem, kicsivel váll alá érő barna haj, a szinte állandó aranyos mosolygás stimmel, a kor szintén, szerintem az önbizalomhiány is.
Nyilván nem fogok egy vadidegennek egyből képet küldeni magamról... :D
Nem hiszem, hogy egy helyen dolgozunk :) egyébként a barna szem, barna haj stimmel, de nekem hosszú a hajam.
Nem erotikus képet kértem...DE a te döntésed...
Azzal az önvizalommal tenleg csinálj valamit...:D
Én speciel kedvelem az aranyos, cuki lányokat. A fogalmazásodból és a válaszaidból is egy intelligens, kedves egyéniség sugárzik vissza.
Az általad vázolt "gondokról":
Az önbizalomhiányon dolgoznod kellene. (Tudom, hogy nem könnyű, evvel más is, sőt én is küzdök, de fejben sok mindent el lehet dönteni!) Itt visszatérnék a fogalmazásodra; elegy beszélgetésekbe és másoknak is fel fogsz tűnni, nem csak a cukiságodról. Így megismerik a személyiségedet és senkit sem fog érdekelni, hogy nincs tipikus nőies kisugárzásod.
A női kisugárzáson is javíthatsz, ha inkább evvel szeretnél feltűnőbb lenni. Ezen igényes, nem túlzásba vitt smink, esetleg máshogy öltözés is segíthet.
Szia Kérdező!
Hogy vagy mostanában?
Kialakultak a dolgaid?
(Kialakítottad?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!