17-20 éves fiúk? Van itt olyan aki helyes, aranyos, inteligens, van jövőképe és szeretne tovább tanulni, nem cigizik, szeret színházba járni és esetleg még 170 centi fölött is van? :D
Rám illik a leírás.
De kedvest nem írtál, és ez nem társkereső, úgyhogy húzzál :D
Szerintem valamennyire rám illenek ezek a dolgok. :)
19/F
Szóval a melósok kiestek...Pff...
Burokban élsz...
20 éves vagyok
Helyes: ez alatt nem tudom pontosan mit értesz. A szemem állítólag szép (kékeszöld), magas vagyok, stb. A saját testemmel-többé kevésbé ki vagyok békülve. Van akinek más a véleménye, de most mit csináljak. Nem nekik kell az én testemben élni. :) De ez gondolom szubjektív dolog.
Aranyos: ez alatt megint sok mindent lehet érteni. Ha azt érted alatta, hogy ha kell egyszerű, gyermeki eszközökkel is ki tudom fejezni magam, akkor jellemző rám. (pl, cuppanós puszi az arcra, stb.)
Intelligensnek mondanak, bár nem mindig dicséretképp.
Jövőképem abszolút van, bár attól függ, mit értesz ez alatt. A gyerekeim nevét még pl. nem terveztem el, és munkahelyet is tervezek időnként váltani.
Jelenleg tanulok is egyetemen, mellette dolgozom és amikor nagy ritkán marad még időm, akkor sportolok, olvasok, nagy ritkán moziba járok.
Színházba nem nagyon jártam eddig, ilyen tekintetben még alaposan csiszolásra szorulok. De ha kellően kipihent vagyok (értsd: nem túlóráztam, nincs vizsga vagy zh időszak és ilyesmi), akkor szívesen kipróbálok ilyesmit.
Nem cigizek, inni is ritkán iszom.
170 centi fölött vagyok (bőven).
De ennyiből nem hiszem, hogy megismersz... Rengeteg más tulajdonságom is van. Lehet, hogy ezek többé-kevésbé pozitívak, de nem mindenkinek könnyű velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!