Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol viseltek és/vagy hova szeretnétek piercinget csináltatni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 16:53
1/8 anonim válasza:
Holnap csináltatok a heréim alá. Kérdező, te hova akarod?
2/8 anonim válasza:
Én egy időben teljesen odavoltam a Prince Albertért, de végül nem csináltattam. Nincs egyébként piercingem.
3/8 anonim válasza:
Piercer vagyok.
Nekem van
1septumom
1orr piercingem
1ajak piercingem
1 microdermalom
VOLT: intim es mell piercingem
De mindenkepp szeretnek majd meg.
5/8 anonim válasza:
Én is régóta szeretnék egyet a köldökömbe 😊
6/8 anonim válasza:
Orromban, nyelvemben, mellbimbóimban, köldökömben, csiklómban és a nagy szemérem ajkaimban van. Asszem nem akarok többet. 25L
8/8 anonim válasza:
A makkomban van egy Prince Albert, de még nagyon tetszene a mellbimbóimban. 37/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!