Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt szoftverfejlesztő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt szoftverfejlesztő, meleg srácok? Ti hogy boldogultok az ismerkedéssel?

Figyelt kérdés

Én jómagam nem vagyok fejlesztő, viszont nagyon vonzónak tartom ha valaki igen, igazából az egész “kocka” létet, mikor valakinek a hobbija a számítógépek, a játékok, stb.

Régóta szerettem volna egy kedves szoftverfejlesztő sráccal összeismerkedni, de mintha melegben nem nagyon lenne.

25p/Bp

2023. márc. 13. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én infós srác vagyok, bár a szoftverfejlesztés távol áll tőlem.. Inkább a gazdasági oldal mint pl kontrolling érdekel..
2023. márc. 13. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy programozó meleg barátom. De ez nem nagyon befolyásolja az esélyeit. Ugyan úgy nehéz az ismerkedés számára, ahogy bármelyik más melegnek aki kapcsolatot keres.
2023. márc. 13. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Matekot hallgatok, de hát... Fogalmazzunk úgy, hogy akad infós tárgyam. Utálom őket, mint a bűn. xD De nem baj, van tiszta matematika is bőven ^^

22/p

2023. márc. 14. 04:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A matek korrekt és sok mindenre megtanít az életben.És ennek még hasznát is vettem:)

Mikor elhagyott két párom is,akkor a "gyász" időszakban matekot olvastam,gyakoroltam.Hűvös és tárgyilagos időszak volt,könnyebben átvészeltem.Egy kapcsolatra sajnos nem lehet elmondani,hogy (a+b)(a-b) mindig ugyanazt jelenti....:( Hajaj,mennyire nem.

2023. márc. 14. 05:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is ezt szeretem benne. Hűvös és tárgyilagos, és nincs benne mellébeszélés.

Egyébként... :) Az (a+b)(a-b)=a^2-b^2 sem teljesül feltétlenül. Például, ha valami test fölötti mátrixgyűrűt tekintünk, akkor az még igaz, hogy a zárójelet fel tudjuk bontani, és (a+b)(a-b)=a^2-ab+ba-b^2, de a közbülső két tag csak akkor esik ki, ha a két mátrixunk felcserélhető. :) Vagy például, ha számokat akarunk csak vizsgálni, nem ilyen elrugaszkodottabb példát, akkor a kvaterniók ferdetestében sem igaz ez az azonosság, csak akkor, ha a két kvaternió felcserélhető. Egyébként... A kvaterniók is reprezentálhatók mátrixokkal, szóval ez nem is olyan meglepő, de ebbe már tényleg nem megyek bele, mert nem akarok itt hajnali negyed 6-kor mindenkit kiégetni. :D

2023. márc. 14. 05:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok programozó, de annó informatika szakra jelentkeztem, csak sajna nem ment a dolog, ugyhol végül nem is ott kötöttem ki. Teljesen más területen dolgozom. Viszont a kocka vérem megmaradt. 😄 Szeretek számítógépeket bütykölni, meg játszani is rajtuk.

Sajna a világ másik felén lakom úgyhogy ez ismerkedést keresztűl húzná. Meg mondjuk az is hogy most nem is akarok ismerkedni. 😀 De azért gondoltam válaszolok, hogy igen vannak, ja és hogy szeritem semmivel sem másabb az ismerkedés mint másoknak. Legalábbis nem vettem észre.

2023. márc. 14. 10:32
 7/8 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen jól boldogulok.
2023. márc. 14. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
90%
Pont holnap fogok randizni egyel, igaz ő még egyetemista.
2023. márc. 14. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!