Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen arányban vannak meleg szoftverfejlesztők Budapesten?
Figyelt kérdés
Kort is légyszi.2022. dec. 6. 12:59
1/7 anonim válasza:
Nem tudjuk mivel nem tudjuk ki meleg es ki nem
2/7 anonim válasza:
9873 de lehet hogy azóta valamelyiknek melegebb let a processzora.
Kor 128gb
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Nem beszélgetsz a kollégáiddal?
2022. dec. 6. 13:48
4/7 anonim válasza:
De csak nem arról hogy kivel szexel
Lehet hogy azt mobdja nincs sekije kozbe van barátja
Vagy barátnőt kamuzik es barátja van
5/7 anonim válasza:
Én Szegeden ismertem egy meleg szoftverfejlesztőt. Most olyan 26-28 éves lehet a srác.
3. És te melyik országban élsz? Még ha az ott Magyarországon belül egy liberálisabb, elfogadóbb közeg is az átlagnál, erről a legtöbb ember akkor sem szívesen beszél.
6/7 anonim válasza:
Én az vagyok, és még ismerek magamon kívül 5 embert Bp-n.
Viszont szakmai szempontból lényegtelen..
7/7 anonim válasza:
Biztos sok van, mert manapság csak szopok a szoftverekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!