Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalaitok vannak a Magnum, vagy a Szaunna 69-ről? F29
Miért mitől félsz? Senki nem fog lefogni és megerőszakolni. Kivéve, ha azt kéred 😉
Próbáld ki, én is évekig halogattam, de hatalmas élmény.
Semmi olyan nem fog történni, amit te magad nem szeretnél, ebben biztos lehetsz.
Mondjuk az idősebb korosztály tényleg van, hogy elég zavaró számban képviselteti magát.
Én a 69ben voltam többször és nagyon jó volt. Egyszer sem nyomultak úgy rám, hogy ne értették volna meg a nemet.
Fiatal vagyok én is, és szuper kalandjaim voltak már ott. Egyszer egy cuki szép szőke passzív srácot ismertem meg ott, az egyik fülkében megszopattam éd megdugtam. Utána pedig egy izmos arab srác kezdett ki velem és szopatott engem meg a gőzkabinban. Én válogatós vagyok, de rzen az alkalommal két szuperdögös sráccal volt kalandom. Nyilván nem mindig vannak ennyien és ilyen srácok, de sztem nézd meg.
F21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!