Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Dark and neked buliba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dark and neked buliba a Magnumban mire szamitsak?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni hogy a dark and naked buliban sokan fogdossak egymást, nyilvánossan is szexelnek?

Milyen élményetek volt ezen a bulin? Nagyon kíváncsi vagyok.

2022. nov. 25. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én több ilyen buliban voltam már. Inkább kiábrándító, de lehet jó élményeket is szerezni.

Az egész olyan, mint egy mókuskerés, de szó szerint. Mindenki körbe-körbe járkál, nézegeti a másikat, ki jön be neki, kivel lehetne ez-az. Az idő 90% ez adja ki. Általában lankadt farkakat látsz, merevet nem igen. Sok az idős ember sajnos, de ez ilyen, el kell viselni. Amikor valaki kezdeményez nálad akkor az úgy néz ki, hogy megsimítja a hasadat, mellkasodat, válladat és te eldöntöd, hogy akarod-e vagy sem. Abban az esetben, ha nem jön be a másik, finoman eltolod a kezét és rázod a fejedet, ez az esetek nagy részében beválik és nem nyomul tovább a másik, ha igen akkor erőteljesebben mutatod és mondod, hogy köszi, de nem. Nemi erőszak vagy ilyesmi nem történik, legalább is én ilyenről soha nem hallottam még.

Ott mindenki előtt nem láttam senkit szexelni, bevonulnak kabinokba. Van egy nyitott tv szoba ott már láthatsz ezt-azt, de az azoknak van akiket izgat közönség előtt szexelni.

Nekem rossz élményem nem volt, de olyan már igen, hogy nem akadtam össze senkivel mert senki nem jött be nekem, vagy az aki bejött nekem neki más volt az esete. Sajnos öregekkel mindig számolni kell, de az ilyen dark bulik tele vannak, én azt javaslom, hogy legkésőbb kezdés előtt minimum egy órával már menj be. Velem volt már olyan, hogy nem engedtek be mert megtelt a hely.

Talán kedd a fiatal nap és a hétvégék a jók, a dark bulik. Ezen kívüli napokon nem ajánlom, kivéve, ha izgulsz a 60-as pocakos pasikra.

2022. nov. 25. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1 vel egyetértek

Kinek mi az idős, én 40es vagyok úgy tippeltem 25-50közöttiek voltak nagy töbségben 60év körüli 1 fő volt. 18-20éves nem volt vagy én nem néztem őket.

2022. nov. 25. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első srác tökéletesen leírta. Engem az vonzott, hogy végre meztelen sétálgatnak majd velem szemben szexi srácok, de sajnos tényleg bazi sötét van, és semmit nem is látsz kb, csak nagyon gyenge jelzőfények vannak, én abban nem láttam szinte semmit. A másik meg, hogy baromi sokan vannak, és sokszor beszorultok percekig, ha két srác épp ismerkedik, mások meg körbeállják őket, de te meg már ezt nem is látod, csak a körbeállók hátát. :D A gőz részleg nekem kalandosabb volt amúgy. ;)
2022. nov. 25. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat. Szerintem a jövő pénteken el is latogatok a Magnumba 🙂
2022. nov. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!