Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szauna 69-ben és a Magnumban, hova teszed a síkosítót?
Kis tasakban van mint az óvszer adnak a belépőhöz.
Meg van ki helyezve is.
Hogyan zajlik az action?
Menj el és próbáld ki! Annál hitelesebb úgysem lesz semmi, mint a saját tapasztalat. Mivel csomó lehetőséged van, és mindenki más, ezért nincs az "action"-re egy bejáratott recept. A lényeg, hogy légy nyitott és sodródj az eseményekkel (a nem egyébként nemet jelent, egy-két idősebb formán kívül mindenki meg is érti). Óvszert adnak a bejáratban, én azt általában a törölköző alján lévő kis zsebbe szoktam tenni. Síkosító van a kabinokban, de ha viszek sajátot akkor azt is a törölköző kis zsebébe teszem.
Kb. ahogy az 5-ös is leírta. A lényeg tényleg legyél nyitott mindenre, nekem még nem okozott csalódást egyik szauna sem, habár nekem a magnum szimpatikusabb.
34/passzív
Tegnap voltam. Kerestem a törülközőn, de nem találtam azt a bizonyos zsebet.
Szerintem a legjobb az lesz, ha legközelebb egy picit zacskóban viszek mindent magammal.
8
5-ös vagyok, elnézést, nem akartalak félreinformálni. Mikor utoljára voltam (magnum), akkor még volt. Lehet azóta lecserélték a törölközőket.
Semmi gond. A dolgok változnak. A kabinokban sem láttam síkosítót, csak fertőtlenítőt és papírtörlőt.
Az óvszer, amit a bejáratnál adnak, az nagyon jó. Extrán síkosított, viszonylag vékony és nincs erős szaga, ami hibádzik, hogy nekem a normál méret szűk, de ez egyéni sajátosság.
Másra számítottam a leírások alapján, de jobb volt, mint vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!