Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt passzív társaim, melyik típusú/alakú pénisz a legélvezetesebb, mi számít igazán?
Számít egyáltalán a méret, alak, forma? Vagy inkább a a konkrét személy, az ő személyisége, külseje? Ti mit élveztek?
Tapasztalt passzívoktól/uni-passzívoktól kérdezem, mert én tapasztalatlan vagyok még e téren. Kíváncsi vagyok, mire számíthatok, mit is fogok igazán élvezni.
Van dildom (egy átlagos és egy átlag feletti), és 2x próbáltam már a szexet (átlagos méretű fiúval), de valahogy egyik alkalom sem nyújtott nagy élményt. A 2. szexuális alkalmam viszont jobb volt, szerintem azért, mert kedveltem a fiút és megbíztam benne. Az első nagyon rossz élmény volt ezek hiánya miatt főleg. De mégis hiányzik valami plusz. A dildo meg olyan semmilyen.
Nekem nagyon is számít a forma és a méret is legyen azért legalább 15 centi körül vagy inkább felette. Plusz legyen a fanszőrzet rövidre nyírva, vagy csupasz, a golyókon pedig csupasz. Ami még nagyon alap kellene, hogy legyen, az pedig a tisztaság és a különféle börbetegségek, fitymaszűkületek kezelése, de sajnos nagyon sok embernél ez nem magától értetődő...
Egyébként a saját farkamhoz hasonlót nagyon szívesen kezelgetnék, de elég ritka a hasonló. (képet küldök annak aki szeretné)
Izgatottság nekem nagyon számít és hogy kívánjam, ha testestül lekkestül akkor más az orgazmus is.
Nekem nem a méret inkább hogy kicsit görböljön vagy lefelé vagy inkább felfelé, akkor élvezetesebb nekem.
Nagyot ritkán tudok beválalni vastagot meg végképp nem.
Az ami jól megfogható és ha bent van kitölt.
Neked milyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!